Egyelőre állapotáról nem közöltek bővebb információkat. Csak sejteni lehet, hogy nem adhatta meg az elsőbbséget a szembejövő autónak, amikor kanyarodni akart.

Rettenetes karambol

Súlyos baleset történt szombat délután Veszprém vármegyében, a 71-es főúton, a Balaton északi partján. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ütközés a kanyarodásnál

A rendőrség közlése szerint Balatonfüzfő irányából Balatonalmádi felé közlekedett motorkerékpárjával a 40 éves férfi. A településen a Magtár utcai kereszteződésbe be akart hajtani, amikor összeütközött a Suzuki típusú személygépkocsival, melyet egy 23 éves férfi vezetett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ebben a kereszteződésben történt az ütközés

Feloldották az útzárat

A motoros sérüléseit a helyszínre érkező mentők ellátták, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították. A helyszínelést már befejezték, így már zavartalanul haladhat a forgalom. A Veszprém Vármegyei Rendőrség mindenkit arra kér, hogy körültekintően, a szabályok betartásával közlekedjen.

Mentőhelikopter érkezett

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatása szerint a karambolt követően balatonfűzfői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, így az érintett útszakaszt teljesen lezárták a mentés idejére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A felszállás pillanatai

A motor roncsai

Mentők és tűzoltók a baleset helyszínén

Megállították a forgalmat

(Képeink a Veszprém Vármegyei Rendőrkapitányság Facebook-oldaláról származnak.)