Sokan sokféleképpen vélekednek arról, hogy mi is lehet a magyarázata annak, hogy olyan nagyon szeretünk a vízben időzni. Melegben, langyosban, hűvösebben, feszített víztükrű medencében, kádban vagy akár pezsgőfürdőben.

Sokan az anyaméhben eltöltött hosszú hónapokkal hozzák ezt összefüggésbe. Mások egyéb elméletekre hagyatkoznak, amikor ez a téma kerül szóba egy-egy baráti beszélgetés során. Bármi legyen is az ok, rengetegen igazi spa-függőkké lettek már, és el sem tudnák képzelni az életüket a napi pancsolás nélkül.

Valódi spa élmény a saját lakókörnyezetedben

Azoknak mindenképpen remek lehetőséget jelentenek a Medence Óriásnál kapható Intex jacuzzi termékei, akik a kellemes meleg időben szinte minden nap a kertben álló, saját medencéjükben tudták levezetni a napközben felgyülemlett feszültségeiket. De igazán kényelmes megoldás ez mindenkinek, aki a saját intim környezetében kíván nap nap után a vízben kellemes időt tölteni és ellazulni.

Ma már egyáltalán nem luxus egy saját, külön bejáratú jacuzzi az otthonodban, ahol nem kell másokkal osztoznod a helyen, és amit a saját ízlésed és igényeid szerint mindenféle kényelmi felszereléssel is elláthatsz.

Kapcsold össze a kellemest a hasznossal!

A Medence Óriásnál beszerezhető Intex jacuzzi medencét akár bent, de akár még az erkélyeden vagy a teraszodon is felállíthatod. Meleg időben még kint a kertben is használhatod az árnyas lombok alatt, így télen-nyáron pezseghetsz, amikor csak tetszik. Ezek a nagyon könnyen áthelyezhető termékek igazán nagy szabadságot jelentenek a tulajdonosaik számára, hiszen csak le kell belőlük ereszteni a vizet és máshova áthelyezni, ha arra van igény vagy szükség.

A PureSpa™ jacuzzi modellek váza merev, alig lehet észrevenni, hogy levegővel van felfújva. Pedig ez a levegő és a remek anyaga biztosítja a stabilitását. Csak egy gombnyomás és bekapcsolnak a nagy teljesítményű buborékfúvókák. Ott, a kellemesen körbeölelő buborékok között nemcsak ellazulhatsz, hanem ez a vízi kúra számos testi-lelki problémára is gyógyírt jelenthet.

Felmelegített buborékok simogatása és kényeztetése

Rengeteg beépített fúvóka biztosítja körös-körül az egyedülálló kényeztetést. A felmelegített levegőbuborékok kellemes és élvezetes simogatása jótékonyan hat az egész szervezetre. Luxus masszázs a vízben. Elég csak húsz perc, és az erek kitágulnak a finom meleg közegben, és ezzel lassul kicsit a vérnyomás is. Nagyon kellemesen el lehet ilyenkor lazulni, a stressz is oldódik. Igen gyakran javasolják, hogy akinek alvásproblémái vannak, az próbálkozzon meg a rendszeres pezsgőfürdőzéssel. Mindenképp érdemes lehet egy kúrát beiktatni, lehetséges, hogy a gyógyszerszedést is el lehet így kerülni.

Mozgásszervi gondok esetén masszázs helyett ajánlják a meleg buborékokat a fájó testrészek kezelésére, és még a narancsbőr ellen is hatásos az Intex jacuzziban rendszeresen időzni.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.