Munkaterápiával próbál túllépni a gyászon Borsos Olivér édesapja. Ő az a teniszező, akit Rogán-Gaál Cecília második esküvője után ért baleset. A teniszező néhány nap múlva meghalt. Borsos Olivér az érdi kézilabdázók pszichológusaként is dolgozott.

Tihanyi esküvő

Július végén, Tihanyban, Mészáros Lőrinc birtokán házasodott össze Rogán Antal volt felesége, Gaál Cecília és Szendrei Dániel, a jelenleg első számú magyar teniszező, Balázs Attila személyi edzője – írta a BudaPestkörnyeke.hu

Borsos Olivért is meghívták a lagzira

Az eseményen pedig a hazai teniszélet több ismert alakja is részt vett. Köztük a 30 éves Borsos Olivér volt első osztályú teniszező is. Ő Borsos Attila és Szabó Edina korábbi válogatott kézilabdázók fia, aki az Pest megyei Érd kézilabdázók sportpszichológusaként is dolgozott.

Ez is érdekelhet!

“Azt mondogattam magamnak, hogy a halott fiú egyszerűen nem lehet az én fiam”- megszólalt annak a 17 éves fiúnak az anyja, aki Budapest belvárosában halt meg egy balesetben

Fel akart mászni a szobába

A lakodalom éjszakáján a 29 éves Borsos Olivér balesetet szenvedett. A 24.hu azt írta, hogy a szállodaszoba kulcsát a lagzi helyszínén felejtették. A fiatal sportoló valószínűleg megpróbált felmászni párjával közös tihanyi szállásuk első emeleti szobájába, ám lezuhant. Hogy pontosan mi történt, azt azóta sem hozták nyilvánosságra.

Megszólalt az édesapa

Hosszú hónapok óta gyászolják fiúkat a szülők.  „Nem tudok és nem is akarok arról az estéről beszélni. Elvesztettük a fiinkat, és bármi is történt ott, Tihanyban, már nem kapjuk vissza őt. A feleségemmel próbáljuk túlélni mindazt, ami történt.” – mondta a Blikknek Olivér édesapja.

„Van egy másik gyerekünk”

„Élnünk kell, mert van egy másik gyerekünk. Élnünk és dolgoznunk. Nekem a kézilabda mindig is sokat jelentett és jelent a családom mellett, szerencsére most is megvan a lehetőségem, hogy imádott sportágammal foglalkozzak” – mondta dr. Borsos Attila világbajnoki hatodik, olimpiai hetedik helyezett kézilabdázó.

“Nem csitul a fájdalom”

Borsos Attila arról is beszélt, hogy jelenleg több helyen is kommentátorként dolgozik, és ez valóságos terápia számára. „Ott csak a játék számít, megpróbálok odafigyelni százszázalékosan. Addig sem kell gondolkodnom. Mondják, hogy az idő, a múló idő majd segít, de én nem hiszek ebben. A mi fájdalmunk nem csitul, sem most, sem évek múltán, ezt a veszteséget egyszerűen nem lehet feldolgozni”.

Olivér édesanyja is kézilabdázó

Olivér édesanyja, Szabó Edina is kiváló kézilabdázó volt, a Vasas klasszisa. 65 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban. Szabó Edina 10 évig az érdi női kézilabdázók vezető edzője volt.

Kiemelt kép: Borsos Olivér – Forrás: Facebook