Megkéselte egyik ismerősét egy 70 éves férfi Pest megyében. Az esetet az áldozat testvére jelentette a rendőrségen, a gyanúsítottat elfogták.

Testvérét kereste

2020. november 15-én 23 óra 31 perckor érkezett jelzés a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, amelyben a bejelentő elmondta, hogy nem találja a testvérét.

Véres pólóban van valaki a házban

A bejelentő azt is elmondta a rendőröknek, hogy testvére kerepesi házában egyik közös ismerősük tartózkodik. A rajta lévő póló pedig láthatóan vérrel szennyezett.

Ez is érdekelhet

“Azt mondogattam magamnak, hogy a halott fiú egyszerűen nem lehet az én fiam”- megszólalt annak a 17 éves fiúnak az anyja, aki Budapest belvárosában halt meg egy balesetben

Több késszúrás volt a férfin

A helyszínre érkező rendőrök a keresett férfit, – több szúrt sérüléssel – a ház egyik helységében megtalálták, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A 70 éves férfi szúrt

A nyomozás eddigi adatai szerint a két férfi összeveszett, majd dulakodni kezdtek egymással, melynek során a 70 éves férfi több alkalommal megszúrta a sértettet.

Ezt is olvasd el

“Ezt a veszteséget egyszerűen nem lehet feldolgozni” – megszólalt annak a teniszezőnek az édesapja, akit Rogán-Cecília esküvőjén ért halálos baleset

Őrizetbe vették a férfit

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya R. László ellen – őrizetbe vétele mellett – emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

A rendőrség kiadott egy videót

A videón jól látható, ahogyan bevezetik a gyanúsítottat a rendőrkapitányságra:

Kiemelt kép: a gyanúsított a rendőrségen – Forrás: police.hu