A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki Farkas Pál nyírpilisi lakos ellen.

Emberölési kísérlet

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Farkas Pál nyírpilisi lakos ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nevelőapját bántalmazta

A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. július 26-án nyírpilisi lakóhelyén a lakóház udvarán olyan súlyosan bántalmazta nevelőapját, hogy életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

FRISS!

Drámai fordulat: gyanúsítottak lettek a Dunába fulladt 11 éves fiú szülei

Elfogatóparancsot adtak ki

A férfi a bűncselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott, és azóta is szökésben van. A nyomozó hatóság Farkas Pál ellen elfogatóparancsot adott ki.

Őt keresik:

Fotó: police.hu

Mindent megtesz a rendőrség

A rendőrség mindent megtesz az elkövető felkutatása és elfogása érdekében. A felderítő munka eredményességéhez kérjük az állampolgárok segítségét.

Ezt kérik a lakosságtól

Jelentkezzen, aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy arról érdemleges információval rendelkezik. Jelentkezhetnek személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Névtelenség megőrzése

Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu