Egy ember életét vesztette, miután egy furgon és két személyautó ütközött össze az M3-as autópályán szerdán reggel.

Baleset az M3-ason

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy súlyos balesettel indult a nap: egy furgon és két személyautó ütközött össze az M3-as autópálya 46-os kilométerszelvényénél, Bag és Kerekharaszt között, a Hatvan felé vezető irányban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lezárták az autópályát

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az aszódi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez. A karambol miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt, több kilométeres a torlódás.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy ember meghalt

A rendőrség délelőtti tájékoztatása szerint egy tehergépkocsi és két személyautó ütközött össze, egy ember életéért a kiérkező mentősök hiába küzdöttek, a helyszínen meghalt, többen megsérültek. 

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

„Sok a bámészkodó”

„Nyíregyháza felé, kb. Bag-Kerekharaszt magasságában csúnya baleset van, teljes útzár volt most az imént, tűzoltók, rendőrök keresztben. A másik irányban meg a bámészkodás miatt rövid dugó volt” – írta egy szemtanú a Facebookon.

Leterelik a forgalmat

Az Útinform információi szerint egy kisteherautó szalagkorlátnak hajtott, majd annak további két autó ütközött. A 39-es jelű Bag, Aszód csomópontnál a pálya forgalmát kiterelik. A terelés előtt is már 1 km-es a torlódás. Visszatérni a pályára az 55-ös km-nél Hatvannál lehet.

Betonoszlopnak ütközött

A Budapestkörnyéke.hu tudósított arról, hogy betonoszlopnak ütközött egy személyautó a 18. kerületben, az Üllői úton, az iparvasút közelében. 

Kidőlt az oszlop

Az ütközés következtében kidőlt az oszlop. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, és kórházba szállították a sofőrt. A baleset okait még vizsgálják.

 „Rosszul lett, felszaladt a padkára”

„Pont előttem történt, szerencsére sokan voltunk, aki azonnal próbált segíteni. A sofőr rosszul lett, ezért áttért a szemközti sávba, felszaladt a padkára és felborult. Elvileg komolyabb sérülést nem szenvedett, de a mentők bevitték a kórházba” – írta egy hozzászóló a Facebookon a történtek kapcsán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: police.hu