Egész Répcelak gyászolja azt a férfit, aki a napokban halt meg egy brutális balesetben a Győr-Moson-Sopron vármegyei Újkérnél. A 39 éves Zsolt egy autó utasaként szenvedett olyan sérüléseket, ami az életébe került. Ismerősei megdöbbentek a történteken, a szakemberek szerint az időjárás a felelős a történtekért.

Halál a 84-es úton

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy halálos közlekedési baleset történt a 84-es számú főúton szeptember 4-én 12 óra 50 perc körül. A rendelkezésre álló információk szerint egy személygépkocsi Újkér irányából Nemeskér felé haladt, amikor a 90-es kilométerszelvénynél egy, az út szélén álló fa rádőlt a gépkocsira. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt egy utas

A balesetben a jármű 39 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írta a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Többen megsérültek

„A helyszínre több mentőegységet is riasztottunk, a baleset következtében egy fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további kettő sérültet, egy középkorú férfit és egy fiatal nőt könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottunk – tájékoztatott a Mentőszolgálat.

Nem volt esélye

Később kiderült: az áldozat egy ismerősével és annak kamasz lányával ment Lövő felé, amikor menet közben egy hatalmas fa az autójukra zuhant, pont oda, ahol a 39 éves férfi ült. Zsoltnak esélye sem volt, hogy túlélje, rögtön meghalt.

Daganatos betegségből épült fel

Ismerőseit nagyon megviselte a férfi halála. Zsolt nemrég egy daganatos betegségből is felgyógyult, így nehéz szavakba önteni, mit éreznek az ismerősök és a hozzátartozók.

„Ez felfoghatatlan!”

 „Ez felfoghatatlan! Csak jót tudok róla mondani. Mi, amennyit köszönhetünk neki ezalatt az egy év alatt, azt kevés embernek köszönhetjük. Csak pozitívat tudok róla mondani, csak jó szívvel tudok rá gondolni” – nyilatkozta egy helybéli nő a Tényeknek.  

Az időjárás a ludas

A Közútkezelő szerint az esős, szeles időjárás okozta a megdöbbentő tragédiát.

Halálos ütközés

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy az M3-as autópálya a Budapest irányába vezető oldalának 72-es kilométerében 2023. szeptember 3-án 17 óra körül több jármű összeütközött. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette és az első információk szerint további három személy megsérült. 

Tíz járműben esett kár

A helyszínről származó információk szerint összesen 10 jármű volt érintett a balesetben, több ütközés is történt egymás után. A heol.hu hírportál úgy tudja, a karambolban elhunyt utas kirepült a járműből, valószínűleg nem volt bekötve. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció