Halálos közlekedési baleset történt a 84-es számú főúton. Egy személygépkocsi Újkér irányából Nemeskér felé haladt, amikor a 90-es kilométerszelvénynél egy, az út szélén álló fa rádőlt a gépkocsira.

Halál a 84-es úton

Halálos közlekedési baleset történt a 84-es számú főúton szeptember 4-én 12 óra 50 perc körül. A rendelkezésre álló információk szerint egy személygépkocsi Újkér irányából Nemeskér felé haladt, amikor a 90-es kilométerszelvénynél egy, az út szélén álló fa rádőlt a gépkocsira. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt egy utas

A balesetben a jármű 39 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A szemle és a műszaki mentés idején a forgalom rendőri irányítás mellett haladt – írta a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Feszítővágó is kellett

Később kiderült, hogy a gépkocsi lesodródott az úttestről, majd fának csapódott a 84-es főút 91-es kilométerszelvényénél, Újkér térségében. A járműben hárman utaztak, egyikük beszorult. A sopronkövesdi hivatásos, a csepregi önkormányzati és a lövői önkéntes tűzoltók érkeztek a balesethez, feszítővágóval kezdték meg a beszorult utas kiemelését.

Többen megsérültek

„A helyszínre több mentőegységet is riasztottunk, a baleset következtében egy fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további kettő sérültet, egy középkorú férfit és egy fiatal nőt könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottunk – tájékoztatta a kisalfold.hu portált a Mentőszolgálat.

Halálos ütközés

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy az M3-as autópálya a Budapest irányába vezető oldalának 72-es kilométerében 2023. szeptember 3-án 17 óra körül több jármű összeütközött. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette és az első információk szerint további három személy megsérült. 

Tíz járműben esett kár

A helyszínről származó információk szerint összesen 10 jármű volt érintett a balesetben, több ütközés is történt egymás után. A heol.hu hírportál úgy tudja, a karambolban elhunyt utas kirepült a járműből, valószínűleg nem volt bekötve.

Mentőhelikopter is érkezett

A súlyos sérültekért mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, végül egy embert szállított kórházba a tragédia helyszínéről. 

Baleset az M7-esen

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy baleset történt az M7-esen, emiatt az autópálya Balaton felé vezető oldalát Tárnoknál teljes szélességében lezárták – közölte Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) pénteken hajnalban. A közlemény szerint egy nyerges vontató és egy személyautó ütközött össze a sztráda 23-as kilométerénél, a Balaton felé vezető oldalon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció