Durva baleset történt ma délelőtt a Rába-folyó töltésén: egy nyerges vontató lesodródott az útról, majd felborult.

Leborult a töltésről

Ma reggel 8:50 perckor a Győr-Moson-Sopron vármegyei Mérges határában eddig tisztázatlan okokból egy fadarálékkal megrakott nyerges vontató a Rába töltésről lesodródott és felborult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kimászott a sofőr

A sofőr a tetőablakon keresztül kimászott a fülkéből, de erős fájdalmakra panaszkodott a helyszínre megérkező Rábapatonai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak. A tűzoltók a sérült férfit így szakszerűen biztonságba helyezték a mentők megérkezéséig, illetve biztosították a helyszínt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Még keresik az okokat

Kiborult a szállítmány

A mentés pillanatai

Baleset Monornál 

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy három személygépkocsi ütközött március 12-én, vasárnap, 19 óra 23 perckor a 4-es főút 32-es kilométerszelvényében. A baleset Monor közigazgatási területén történt. 

Meghalt a BMW sofőrje

A balestben egy ember meghalt, többen megsérültek. A helyi Facebook oldal szerint a balesetben a BMW sofőrje, aki az ütközést okozta, a helyszínen vesztette életét.

Gyorsan mehetett

Szemtanúk beszámolója szerint a baleset egy egyenes útszakaszon történt. A BMW feltehetően nagy sebességgel közlekedett. Az egyik arra autózó szerint az ütközés előtt is nekiment egy másik autónak – írja a BudaPestkörnyeke.hu

Megsérült egy család

A balesetben érintett másik autóban egy kisgyermekes család utazott. A tűzoltók a szülőket feszítővágó segítségével szedték ki az autóból. Úgy tudjuk, a kisgyermeknek nem lett baja, az anyuka súlyosan sérült, az apukát pedig válságos állapotba vitték kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Rábapatonai Önkéntes Tűzoltó Egyesület