Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt mentőápolóként dolgozott az a férfi, aki csütörtökön halt meg Solt közelében történt balesetben. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett, az elhunyt családapa feleségét és egyik gyermekét kórházba szállították. Kiderült, a mentőápolóként dolgozó férfi, és családja éppen nyaralásukról tartottak hazafelé, amikor a tragédia történt. Megrázó részletek!

Halálos baleset

Mint megírtuk egy személyautó és egy teherautó üközött össze az 52-es számú főút 44-es kilométerénél csütörtökön 16 óra 55 perc körül. A balesetben egy személy meghalt, valamint többen megsérültek. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két mentőhelikopter érkezett

A balesetben érintett két jármű egy kamion és egy Opel személyautó volt. A helyszínre Kecskemétről, Szabadszállásról és Kalocsáról érkeztek mentők, továbbá két mentőhelikopter Balatonfüredtől, illetve Budaörsről.

Meghalt a sofőr

A személyautó vezetője a balesetben elhunyt, a mellette utazó feleségét a mentőhelikopter Budapestre, míg egyik gyermekét Kecskemétre szállította. Velük utazott másik gyermekük is, akinek állapotáról nincs információ.

Fotó a helyszínről:

MTI/Donka Ferenc

Mentőápoló halt meg

A baleset Bács-Kiskun megyében történt, Solt közelében.  Az elhunyt édesapa mentőápolóként dolgozott, az ő életét kollégái nem tudták megmenteni.

Szarvason volt mentőápoló:

Nyaralásból tartottak hazafelé

A Bors a megrázó eset kapcsán most azt írja a család éppen a balatoni nyaralásukból igyekezett hazafelé, amikor a tragédia történt. A lap azt írja, hogy a borzalmas baleset túlélőit, gyerekeket és az édesanyát kórházba szállították, a feleség kómába esett. A párnak egyébként három gyermeke van, ám a harmadik gyermek nem vett részt a nyaraláson, ugyanis kitűnő tanulmányi eredményéért egy iskolai jutalomüdülésen volt éppen.

Imádták a gyerekeiket

A lap beszámolója szerint, az áldozat, Attila és a felesége, Ágnes a legnagyobb boldogságban nevelték három gyermeküket: a 8 éves Edinát, az 5 éves Kingát és a 3 éves Attikát. A családfő nagyon sokat foglalkozott a gyermekeivel. Attila korábban rendőrként dolgozott 15 évig, majd szakmát, hivatást váltott és mentőápolóként folytatta a pályafutását.

Az áldozat édesanyja sokkot kapott

A férfi nagybátyja a lapnak elmondta, hogy a férfi édesanyja gyakorlatilag sokkot kapott, amikor megtudta, mi történt a fiával. Az áldozat édesapja pedig három agyvérzésen van túl, így nagyon nehéz vele kommunikálni. Megpróbálták neki ugyan elmagyarázni, hogy mi történt, de nem biztos, hogy megértette.

Az utolsó pillanatban is családját óvta

A férfi nagybátyja arról is beszélt, hogy látott képeket a balesetről, melyek tanúsága szerint az unokaöccse az utolsó pillanatban is arra ügyelt, hogy a szeretteit mentse, ugyanis úgy irányította az autót, hogy a legnagyobb ütés őt érje. „Ez a legnagyobb szeretet” – mondta zokogva a nagybácsi.

Testvére vigyáz most a legnagyobb lányra

A család legidősebb gyermeke, a 8 éves Edina, most a édesapja testvérénél van, aki igyekszik neki mindenben segíteni. Csaba, az áldozat testvére bár kapott biztató híreket a kórházból sógornője állapotáról, tisztában van vele, hogy a legrosszabbra is fel kell készülnie. Amennyiben ez megtörténne, úgy természetesnek tartja, hogy magához veszi a gyerekeket. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Donka Ferenc