Mentőápolóként dolgozott az a férfi, aki tegnap halt meg Solt közelében történt balesetben. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett, az elhunyt családapa feleségét és egyik gyermekét kórházba szállították.

Halálos baleset

Egy személyautó és egy teherautó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az 52-es számú főút 44-es kilométerénél csütörtökön 16 óra 55 perc körül. A balesetben egy személy meghalt, valamint többen megsérültek.

Lezárták a főútat

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat. Kerülni az alsóbbrendű utakon lehetett –írta a rendőrség. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két mentőhelikopter érkezett

A balesetben érintett két jármű egy kamion és egy Opel személyautó volt. A helyszínre Kecskemétről, Szabadszállásról és Kalocsáról érkeztek mentők, továbbá két mentőhelikopter Balatonfüredtől, illetve Budaörsről.

Ez is érdekelhet

“Nem bántam meg, amit tettem” – búcsúlevelet hagyott szüleinek az a szegedi gyógyszerész, aki elvette az életét egy szerelmespárnak, majd magával is végzett

Meghalt a sofőr

A személyautó vezetője a balesetben elhunyt, a mellette utazó feleségét a mentőhelikopter Budapestre, míg egyik gyermekét Kecskemétre szállította. Velük utazott másik gyermekük is, akinek állapotáról nincs információ.

Ez is érdekelhet

Aktus után kikötözte, majd végzett szeretőjével R. Katalin: életfogytiglant kért rá az ügyész

Mentőápoló halt meg

A baleset Bács-Kiskun megyében történt, Solt közelében.  Az elhunyt édesapa mentőápolóként dolgozott, az ő életét kollégái nem tudták megmenteni. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: illusztráció