Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki Karcagon, tavaly karácsony előtt megfojtotta volt élettársát, majd az autója csomagtartójába tette és nem messze a házától, egy erdőben elásta. A férfi és családja ezután a Facebookon eltűntként kereste Mariannt.

Eltűntként kezelték

Mint ahogyan arról a KékVillogó.hu is beszámolt volt párja ölte meg Kiss Marianna Évát, aki tavaly, két nappal karácsony előtt tűnt el Karcagról.  A gyilkos férfi sokáig azt állította, hogy a Dunába dobta egykori párja holttestét, ám kiderült, ez nem igaz. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Fiával együtt utazott a holttest

Január elején találták meg a 24 éves nő holttestét Felsőlajoson. Ott élt B. Attila, aki megfojtotta volt párját, majd az ágyneműtartóba rejtette. Amikor senki nem látta, akkor az autó csomagtartójába rakta és a 3 éves kisfiával együtt elindultak haza.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A Facebookon is kereste a gyilkos a nőt

Ezután ásta el kisfia édesanyját. A gyilkosság után a férfi még a Facebookon is megosztotta azokat a bejegyzéseket, amelyekben arról írtak, hogy keresik a kétgyermekes anyukát.

Attila 3 éve fiát is magával vitte

Marianna és B. Attila öt év után december 9-én szakítottak véglegesen, a 38 éves férfi akkor költözött haza Felsőlajosra a szülei házába a hároméves Vendellel.

Megfojtotta Mariannát

A vádirat szerint a férfi és volt élettársa azonban összeszólalkozott a hálószobában, és kibékíthetetlen vitájuk ez alkalommal is kölcsönös verekedéssé fajult. Dulakodásuk közben a férfi a sértett nyaka köré fonta a karját és erősen a mellkasához szorította a nő fejét, majd egy erőteljes mozdulattal az ágyra lökte és megfojtotta volt élettársát.

A csomagtartóba tette

Miután a férfi meggyőződött arról, hogy a sértett meghalt, kicipelte a holttestet az utcára, és a közelben parkoló autója csomagtartójába rejtette.

Ellopott 20 ezer forintot

Ezt követően visszament a lakásba, ahonnan eltulajdonított 20 ezer forintot, majd a nő személyazonosító okiratait egy kukába, míg ruháit, táskáját, mobiltelefonját a gépkocsiba rejtette annak látszatát keltve, hogy a sértett elment otthonról.

Szétszórta a ruháit

A férfi a holttestet személyautóval Felsőlajosra szállította, s másnap a település mellett álló erdőben, egy általa ásott gödörbe helyezte és betemette. Az elhunyt ruháit pedig a cselekmény nyomainak eltüntetése végett szétszórta Lajosmizse határában.

Börtönt kértek a férfira

A főügyészség vádiratában börtönben letöltendő szabadságvesztés kiszabására, a közügyek gyakorlásától történő eltiltásra és a kifosztással megszerzett összeg erejéig vagyonelkobzásra tett indítványt. Az ügyben első fokon a Szolnoki Törvényszék dönt majd. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: B. Attila az őrizetbe vétele után – Forrás: police.hu