Búcsúlevelet hagyott szüleinek az a szegedi gyógyszerész, aki reménytelenül volt szerelmes az egyetemi társába. Szombaton éjszaka azonban Zoét és a lány új párját vadászpuskával kivégezte, majd a haldokló lányt megerőszakolta. Tette után elmenekült és magával is végzett.

Búcsúlevelet hagyott

Búcsúlevelet hagyott szüleinek az a szegedi gyógyszerész, aki szabályosan kivégezett egy fiatal szerelmespárt szombat este Szegeden. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Elmenekült a helyszínről

V. Dániel Attila azt írta szüleinek, hogy nem bánta meg tettét. A gyógyszerész, miután végzett a szomszédban élő szerelmesekkel, elmenekült a helyszínről.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Végzett magával

A rendőrség, miután kiderült a kettős gyilkosság, országos körözést adott ki V. Dániel ellen. A gyógyszerész Békés megyébe menekült, ott végzett magával.

Egy fiatal ember engedte be őket a lépcsőházba

Az RTL klub Fókusz című műsorában az áldozat női tagjának édesapja elmondta, hogy nem tudták elérni a fiatalokat, ezután mentek el a lakásukra. „Egy fiatalember engedett be bennünket a lépcsőházba” – mondta a gyászoló édesapa.

Mészárlás volt

Huber László arról beszélt, hogy bementek a lakásba feleségével, ezután sokkot kaptak. „Tamás holtteste a konyhaajtóban volt. A lány pedig a szobában feküdt, le volt takarva, csak a lába látszott ki, ez egy mészárlás volt”.

A szomszéd hívta a rendőrséget

A szülők a borzalmas látványtól szinte tehetetlenek voltak. Az édesapa szerint sírtak és üvöltöttek. Ezután jöttek ki a szomszédok, ő hívták a rendőrséget.

Megerőszakolta a haldokló nőt

Az édesanya sírva mesélte az RTL Híradóban, hogy nem elég, hogy megölte a gyógyszerész a lányát, de még meg is erőszakolta. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Heteken át leste a párt

V. Dániel Attila pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon a nővel és a vetélytársával. Heteken át leste, figyelte a párt, akikkel végül szombat este kíméletlenül végzett. A gyilkosság után a gyógyszerész elmenekült a helyszínről.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu