Sokáig küzdöttek életéért, azonban olyan súlyosak voltak sérülései, hogy nem tudták megmenteni. Szüleit azóta nem látták, a helyiek pedig megdöbbentek.

Nagyon vigyáztak rá

A szomszédok szerint a szülők minden lépését figyelték annak a kislánynak, aki magára rántotta a tévékészüléket a Nógrád vármegyei Becske településen – hangzott el a TV2 Tények című műsorában, szombat este. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Játék közben történt a baj

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, a gyereket mentőhelikopterrel vitték kórházba, de olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy életét veszítette. A Nógrád vármegyei hírportál információi szerint a gyerek a játék hevében felmászott a tévéállványra és magára rántotta a készüléket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem rögzíthették jól a berendezést

A szomszédokat sokkolta a megrázó baleset, azt mondják a kislány a szülei egyetlen gyermeke volt, nagyon szerették és mindig vigyáztak rá, akkor sem hagyták felügyelet nélkül, amikor rázuhant a tévé, ami valószínűleg nem volt rendesen rögzítve.

Sokszor látták játszani

Úgy tudni, a család nemrégiben vett házat a településen, s amíg tartott otthonuk felújítása, ideiglenesen munkahelyük, egy helyi üzem egyik szolgálati lakásában éltek kislányukkal. Ebben a lakásban történt a tragédia. A falubeliek gyakran látták a kislányt az üzem udvarán játszani.

Eltűntek a szülők

Azt mondják a 30 év körüli szülők sosem hagyták egyedül gyermeküket. „Annyira minden lépését figyelték, nem tudjuk … ez a család örökre tönkremegy” – fogalmazott az egyik közelben lakó. A településen élő családok nagyon sajnálják a szülőket, akiket azóta nem is láttak.

Háromnegyed órát állt a helikopter

„Döbbenet volt mindenki számára, mert azért mi ugye nem messze lakunk, úgyhogy azért az embernek, ha van gyereke, átérzi ugyanazt a fájdalmat, amit ők éreznek” – nyilatkozta egy másik, ugyancsak nem messze lakó szülő. Egy idős hölgy beszámolója szerint leállították a helikopter rotorjait, s egy háromnegyed óra telt el, mire elindultak vele.

A koponyája sérült meg

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sajtóügyeletese azt mondta, sokáig küzdöttek a másfél éves kisgyerek életéért, akit életveszélyes koponyasérülésekkel, válságos állapotban szállítottak kórházba. Hiába küzdöttek életéért, már nem tudták megmenteni.

Büntetőügy keretében vizsgálódik a rendőrség

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást. Arról nem tudni, hogy a szülőket gyanúsítottként kihallgatták-e már. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt képünkön az az épület látható, ahol a tragédia történt, forrás: Google Street View.)