A környékbeliek azt mondják, hogy a férfival rendszeresek voltak a problémák, mivel ha felöntött a garatra, akkor bömböltette a zenét, és üvöltözött élettársával.

Ezen a testrészükön sérültek meg

A nyakán és a hátán sérültek meg azok a kukások, akikre egy férfi péntek reggel tüzet nyitott a főváros 3. kerületében, a Madzsar József utcában – hangzott el az RTL híradójában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Váratlan incidens

Mint mi is hírt adtunk róla, a munkásoknak reggel negyed 7 körül fel kellett függeszteniük a lomtalanításból származó hulladék eltávolítását, mert ketten közülük megsérültek. A környéken többen is látták a mentőket és a rendőröket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Már sejtették, hogy valami van

„Kijöttem egy cigire és láttam, hogy ott áll egy mentőautó. Egy kukás jött ki a mentőautóból, és utánanéztem, hogy villog egy másik autó is, ami rendőrautó volt. És akkor kijött az egyik ember, és utána betessékeltek még két embert, és gondoltam, hogy valami van” – nyilatkozta egy férfi, aki kérte, hogy ne mutassák arcát.

A sürgősségi osztályra szállították őket

A mentő hosszasan vizsgálta a szemétszállító munkatársait, végül két embert vittek kórházba. Egyikük a nyakán, társa a hátán sérült meg. Azonnal riasztottuk a csillaghegyi mentőállomásunkat, a kiérkező mentők két sérültet találtak – mondta el az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) PR- és kommunikációs igazgatója.

Először csak egy szokásos összezörrenésre gyanakodtak

Győrfi Pál hozzátette, mindketten könnyebb lágyrész sérüléseket szenvedtek. A helyszíni vizsgálatok után a sürgősségi osztályra szállították őket. A lakótelepen akkor még nem tudták, mi történt, a szokásos lomtalanítással járó konfliktusra gondoltak.

Alsógatyában, bilincsben vitték el

Később azonban még több rendőrautó érkezett, a környékbeliek közül pedig volt, aki látta, hogy egy középkorú férfit alsónadrágban megbilincselve visznek el egy közeli házból. A gyanú szerint légfegyverrel lőtt a kukásokra. Egyelőre nem tudni, hogy miért,

Börtönben tartanák

A feltételezett 55 éves elkövetőt a BRFK III. kerületi rendőrkapitányság munkatársai előállították és garázdaság gyanúja miatt hallgatták ki. Ezt követően őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását – mondta el az eset kapcsán a rendőrség sajtóügyeletese, D. Tóth Norbert.

Folyamatosan balhéztak

Kamerán kívül többen is azt mesélték, hogy a férfival és élettársával évek óta rendszeresek a problémák. Többször kihívták már rájuk a rendőröket, mert amikor isznak, éjjel-nappal hangosan veszekednek vagy éppen bömböltetik a zenét.

Már kórházon kívül lábadoznak a sérültek

A férfi letartóztatásáról vasárnap dönt a bíróság. Úgy tudni, a két sérült már jobban van, ki is engedték őket a kórházból. A történtek miatt a Budapest Közművek rendkívüli gyorssegélyt utal nekik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt képünkön a bűncselekmény helyszíne látható, forrás: Google Street View.)