Noha akkor stabil állapotban szállították kórházba, az már látszott, hogy nagy a baj. Csapata összes mérkőzése elmarad, a fordulók gyászszünettel kezdődnek.

Feladta a küzdelmet

Egy hét küzdelem után életét veszítette a Tokod SE 36 éves gólkirálya, Zsolnay Zsolt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rettenetes percek

A sportoló múlt hét vasárnap, a Tokod-Tatabányai Vasas mérkőzésen lett rosszul. Az összecsapást a Komárom-Esztergom vármegyei másodosztályban rendezték. A focista összeesett a pályán Végül mentőhelikopter szállította a fővárosba, állapota akkor stabil volt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megint újra kellett éleszteni

A meccs az 53. percben tartott 2-1-es tokodi vezetésnél, amelyet akkor lefújtak. Zsolnay Zsolt először a szünetben lett rosszul, megállt a szíve. Noha sikerült őt újraéleszteni, ám nem tartott sokáig a második játékrész, amikor ismét összeesett.

Panaszkodott, de játszott

„Úgy tudom, már az első félidőben panaszkodott, szúrást érzett a mellkasában, ám azt a játékrészt még végigjátszotta” – mondta el a Sportalnak egy, neve elhallgatását kérő tokodi drukker. Hozzátette, az öltözőben rosszul lett és mentőt kellett hozzá hívni.

Rögvest helikopter érkezett

A baj akkora volt, hogy a kiérkező szakemberek nem tudták stabilizálni az állapotát, riasztották a helikopteres egységet, amely a vizsgálatok után egyből elszállította őt szívinfarktus gyanújával. Elmondása szerint a focistának kétszer is megállt a szíve.

Az égi pályákon rúgja a gólokat

A történtek miatt a Tokod SE minden találkozója elmarad a hétvégén, az összes többi összecsapás pedig gyászszünettel kezdődik. Sajnos Zsolt élete legfontosabb meccsét ma elvesztette és innentől az égi pályákon rúgja a gólokat – írta oldalán a klub.

Gólkirály volt az előző idényben

Zsolnay Zsolt az előző idényben 32 góllal holtversenyben gólkirály lett a Komárom-Esztergom vármegyei másodosztályú bajnokságban. A múlt heti mérkőzés óta ápolták kórházban, ám sajnos nem tudták megmenteni életét.

Motorbalesetben is veszítette életét focista

Legutóbb idén tavasszal veszítette életét egy fiatal labdarúgó. Mint korábban mi is hírt adtunk róla, a Pécsi MFC korábbi játékosa, a 25 éves Fujsz Richárd Zala vármegyében motorozott, amikor összeütközött egy traktorral.

A kerítésbe csapódott

A szemtanú elmondása szerint a 74-es főút kereszteződésénél a focista megelőzött egy személygépkocsit, ekkor azonban egy traktorral találta szembe magát, amely Hahót település felé haladt. A traktoros balra szeretett volna kanyarodni, ekkor pedig összeütközött a motorossal. Az ütközés olyan erős volt, hogy a motor egy ház kerítésébe csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk a Tokodi SE Facebook-oldaláról származik.)