Nagy bajba kerültek azok a lányok, akik hittek a magyar striciknek és Berlinbe mentek velük. A német fővárosban prostiként kellett dolgozniuk, szinte minden pénzt elvettek tőlük, ha pedig nem jött össze az elvárt bevétel, megverték őket. A magyar bandát részben már elfogták, most Miskolcon csaptak le egy férfire, aki szintén kegyetlenül sanyargatta a kiszolgáltatott nőket. Az elfogásról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Szép kis rokonok

Az egymással rokoni, baráti kapcsolatban álló gyanúsítottak 2013. és 2019. között legalább kilenc, kiszolgáltatott helyzetben lévő magyar nőt vittek Berlinbe, hogy ott prostitúciós munkát végeztessenek velük. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elvárt bevétel

A stricik Berlinben a nők prostitúciós tevékenységét szoros felügyelet alatt tartották, meghatározva számukra a munkavégzés időtartamát és pontos helyszínét, illetve a tőlük elvárt napi bevétel minimum összegét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogás Miskolcon

A rendőrség nyáron már elfogta a banda több tagját, de nem mindenkit. Most Miskolcon akadtak rá egy társukra, négy hónappal később tehát újabb emberkereskedőt fogtak el a nyomozók. Az adatok összefésülését követően B. Gábort 2021. november 11-én reggel, tartózkodási helyén, Miskolcon kapták el.

8 évet is kaphat

B. Gábort gyanúsítottként hallgatták ki. A terhére rótt minősített emberkereskedelem bűntett 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Kényszerítés

A nyomozás során beszerzett adatokból kiderült, hogy a most lekapcsolt B. Gábor nevű miskolci férfi is tevékenyen részt vett az üzletben, hiszen ő maga szállított ki egy fiatal lányt Berlinbe és nagyjából négy évig kényszerítette prostitúcióra.

Napi 150 ezer forint

A lánynak 3-400 eurót kellett naponta megkeresnie, ez jelenlegi árfolyamon 100-150 ezer forint. Ebből egy csekély összeget tarthatott meg. Ha nem jött össze az elvárt összeg, a férfi a bántalmazástól sem riadt vissza, vagyis megverte.

Sok pénzt vett el a nőtől

A négy évig tartó kényszerítés során B. Gábor legkevesebb 67 millió forintot vett el a nőtől és fordította saját maga megélhetésére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a banda nyári elfogásáról készült videó

Kiemelt kép: A strici elfogása Miskolcon – Forrás: Rendőrség