Hosszú éveken át valóságos pokollá tette a gyermekei anyja életét egy hevesi férfi az édesanyjával. Folyamatosan verték a fiatal nőt, annak ellenére, hogy az 3 gyermeket szült a férfinak.

Teherbe esett a fiatal lány

A férfi hét évvel ezelőtt létesített párkapcsolatot az akkor még csak 14 és fél éves lánnyal, aki 2016 év elején teherbe esett. Ezután a fiatal nő Füzesabonyba költözött a férfihoz és annak szüleihez. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyosan bántalmazták a nőt

Összeköltözésüket után a férfi ököllel verte és rugdosta a lányt az anyjával, ha éppen olyanja volt. 2016 novemberében a fiatal nő megszülte a férfi első gyermekét, de ezután is rendszeresek voltak a fiatal anyát ért bántalmazások.

Nem örültek az ikreknek

Az élettársak közötti viharos viszony ellenére a nő 2017 februárjában ismét teherbe esett és ikerlányokkal lett várandós, majd 2017 novemberében megszülettek a kicsik, amivel a nő családon belüli megítélése és helyzete csak még tovább romlott, mivel a családtagok egyáltalán nem örültek az ikrek születésének.

Az anyós is verte a menyét

Rendszeresen verték a fiatal anyát, melyeknek nem egy esetben már a kiskorú gyermekek is szem és fültanúi voltak, akik a veréseket látva és hallva többször sírni kezdtek.

Többször elköltözött

A fiatal nő próbált kitörni a szorult és reménytelennek tűnő helyzetéből, és nem egyszer a rokonaihoz költözött, de a gyermekek miatt mindig visszaköltözött a bántalmazóihoz.

Elköltözött a családtól

Végül 2019 novemberében az őt éveken át ért testi, lelki bántalmazások miatt végleg elköltözött Füzesabonyból. Nem árulta el, hogy hová ment, ott kezdett új életét.

Bíróság elé állnak

Az Egri Járási Ügyészség testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak és többrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt állítja őket bíróság elé.

3 évet kértek

Az ügyészség három év börtönt és három év közügyektől eltiltást kért a férfire és az anyjára is arra az esetre, ha az előkészítő ülésen beismerik a bűnösségüket és lemondanak a tárgyaláshoz való jogukról, azzal, hogy a közel egymilliós bűnügyi költséget is fizettessék meg velük. . A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kemecsei bántalmazás

Nemrég írtunk arról, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén egy férfi kinyomta volt barátnője szemét. Gabriella egy életre megvakult. A cikket ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: