Adománygyűjtésbe kezdtek a szombati, budapesti késelés félárvájának. A mindössze két és fél éves Uri végignézte, ahogy apja meggyilkolja édesanyját. A kisfiút anyai nagymamája neveli tovább, az idős asszony azonban már nyugdíjas.

Árván maradt kisfiú

„Április 24-én ez a csodálatos 2 és fél éves kisfiú elvesztette az édesanyját és teljesen árván maradt. Apukáját letartóztatták a felfoghatatlanul értelmetlen szörnyűségért, ő pedig a szerető nagymama gyámsága alá került” – írja posztjában a tragikus körülmények közt meghalt Eszter barátnője. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Támasz a családnak

Zsuzsa azt írja, hogy azért indították ezt az adománygyűjtő oldalt, hogy egy kis támaszt nyújthassanak a családnak ebben a szörnyű tragédiában. „A kis Urit egyedül, de végtelen szeretetben és odaadással nevelő anyukáját, Esztert sajnos semmilyen gyűjtés nem hozza már vissza, de így talán egy kis anyagi biztonságot nyújthatunk a családnak ezekben a nehéz időkben”.

Nyugdíjas a nagymama

„A nagymama már nyugdíjas és jelenleg egyedül neveli Urit. Uri egy fantasztikus kisfiú, nyitott, érdeklődő, barátságos és nagyon bátor. A legkisebb összeg is hatalmas segítséget jelent majd a családnak az elkövetkező nehéz évekre, ők pedig tényleg minden támogatást és szeretetet megérdemelnek!” – írta az elhunyt édesanya barátnője.

Itt lehet segíteni

Aki tud vagy szeretne segíteni, az  ITT teheted meg. Az esetleges adományokat nagyon szépen köszöni a család és a barátok.

Gyilkosság Zuglóban

Amint arról a Kekvillogo.hu is beszámolt, szombaton, Zuglóban, a Füredi parkban, halálra késelte feleségét egy marokkói férfi. A házaspár az autójukban kezdett el veszekedni. Egyre hangosabban vitatkoztak, amire már a környék lakói is felfigyeltek.

Leszúrta feleségét

Az egyik szemtanú beszámolója szerint a nő belülről rugdosta az autó ajtaját. Mire a szemtanú leszaladt a lakásából, a 33 éves Eszter már vérbe fagyva feküdt az autó mellett. A kést a holttest mellett találták meg.

A kisfiú végignézte a szörnyűséget

Mindezt a szörnyűséget végignézte a 2,5 éves Uri, aki végig az autóban ült. A gyilkosság után a kisfiú a közeli családsegítőbe vitték át, ahová a marokkói származású férfi is átment. A. Mohamed azt mondta, hogy feleségét megharapta egy kutya.

Letartóztatták a férfit

A férfi a helyszínre érkező rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását. Mint később kiderült, A. Mohamed már korábban is erőszakosan viselkedett, feleségével is megromlott a kapcsolata, valószínűleg ez vetethetett a tragédiához is.

A Közszolgálati Egyetem hallgatója volt

A. Mohamed a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanult, és a hadtudomány doktora címét szerette volna megszerezni. A Blikk szerint a férfi már hosszú ideje Magyarországon élt, a doktori képzést megelőzően már a mesterfokozatú egyetemi tanulmányait is itt végezte el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán