A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 38 éves fiatalemberrel szemben súlyos testi sértés miatt.

Késelés az üzletben

A rendőrségre január 5-én érkezett bejelentés, hogy Győrben, a Kiss János utcában lévő üzletben egy férfi megkéselt egy hölgyet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Heves vita a feleséggel

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 38 éves férfi a válófélben lévő feleségével a szalonban szóváltásba keveredett, aki az üzletből a férje elől az utcára menekült. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fejsérülést okozott

A fiatalember a nő után ment, fellökte, majd többször megütötte az asszonyt, ezt követően pedig egy késsel sérülést okozott neki a fején.

A férfi ezzel a késsel okozta a sérülést

Fotó: police.hu

Őrizetbe vették  

A járőrök az agresszív férjet elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A szárföldi férfit a Győri Járásbíróság 2023. január 7-én letartóztatta – írta a police.hu.

Megölte volt élettársát

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a rendőrök őrizetbe vettek egy 35 éves férfit, aki több testtájékon megszúrta volt élettársát. A jászladányi lakos volt élettársával végzett.

Szóváltásba keveredtek

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2022. december 30-án este megjelent volt élettársánál és szóváltásba keveredtek.  A vita során J. József megütötte, bántalmazta a nőt, majd testszerte több helyen késsel megszúrta. Az asszony az okozott sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

A helyszínen elfogták

A nő házához elsőként érkező jászapáti rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, aki gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. A vármegyei nyomozók őrizetbe vették a terheltet. A bíróság elrendelte J. József letartóztatását.    

Sok évre rács mögé kerülhet

A 35 éves J. Józsefet a vármegyei nyomozók őrizetbe vették, a bíróság pedig hétfőn elrendelte a letartóztatását. Tettéért akár 15 évet is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az erőszakos tett helyszíne. Fotó: police.hu