Súlyos fejsérülésekkel került kórházba az a 16 éves lány, akit egy kijelölt gyalogátkelőhelyen ütöttek el hétfőn reggel Pápán.

Zebrán gázolták el

Kijelölt gyalogátkelőhelyen gázolt el autójával egy 45 éves férfi, egy 16 éves lányt – tájékoztatott a vármegyei rendőrségi szóvivő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Zenét hallgatott

A helyiek szerint a fiatal lány zenét hallgatott és valószínűleg körültekintés nélkül lépett az úttestre. A kocsit vezető férfi azonban az esős időben későn észlelte a gyalogost és már nem tudott megállni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Súlyos fejsérülést szenvedtet

A Delta Hírek információi szerint a balesetben a 16 éves lány a fején sérült meg súlyosan. A baleset körülményeit vizsgálják a rendőrök.

Betonpillérnek ütközött

Hétfőn reggel még egy baleset történt Pápán. Megcsúszott az úttesten, majd betonpillérnek ütközött egy gépkocsi a 832-es főút Somlai úti szakaszán, a Bánki Donát utca közelében. Csak a sofőr utazott a járműben, aki megúszta az ütközést komolyabb sérülés nélkül. Az autót a pápai hivatásos tűzoltók áramtalanították- írja a veszprem.katasztrofavedelem.hu.

Halálos baleset Szeged közelében

Halálos közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben az 50517-es úton, az M5-ös autópályát az M43-as autópályával összekötő útszakaszon, Szeged közelében.

Hajnalban történt

A baleset január 9-én valamivel hajnali 3 óra után történt az M5-ös autópályát az M43-as autópályával összekötő 50517-es úton, Szeged közelében.

Kamion gázolt

A rendelkezésre álló adatok alapján egy kamion egy személyt elütött, aki a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az út érintett szakaszán félpályás útlezárás van – írta a police.hu.

Tilos jelzésen akart átszaladni

Budapesten, a 12. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban egy gyalogos férfi tilos jelzésen akart átkelni vagy átszaladni a villamosmegállóból a buszmegállók oldalára, amikor neki balról, a Hűvösvölgy felől zöld jelzésen érkező Suzuki SX4 elütötte.

Métereket repült a férfi

A férfi a szélvédő jobb oldalának csapódott, majd métereket repült, mielőtt az úttestre zuhant. Igen súlyosan megsérült, a nagy erőkkel a balesethez kiérkező mentőknek (két esetkocsi és egy rohamkocsi is a helyszínen volt) újra kellett éleszteniük. 

A ruháját is levágták róla

Emiatt a ruháját is levágták róla, majd a földön stabilizálták az állapotát, ezután tudták csak a mentőautóba helyezni és kórházba szállítani. A Suzukiban utazó idős házaspár nem sérült meg a balesetben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció