Két Skoda ütközött össze egymással Budapest 7. kerületében vasárnap este.  A BKK forgalmi zavarelhárító autójának sofőrje nem állt meg a stoptáblánál, és nekiment egy szabályosan haladó gépkocsinak. A karambol után még több, az utcán parkoló jármű összetört.

Fáradtan tartott hazafelé

Vasárnap este a BKK forgalmi zavarelhárító Skodája a 7. kerületi Bethlen Gábor utcán közlekedett, a Damjanich utca irányából az István út felé. A járművet vezető fiatalember elmondása szerint szombaton és vasárnap is szolgálatban volt, valószínűleg ezért nem vette észre, hogy a Dembinszky utcánál nem neki van elsőbbsége, sőt, Állj! Elsőbbségadás kötelező táblája van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felugratott a járdára

Behajtott a kereszteződésbe, ahova a Dózsa György út felől épp akkor ért egy másik Skoda, egy Fabia kombi, amelyet egy miskolci férfi vezetett. A BKK autója a civil Skoda jobb hátuljának ütközött, amitől a vétlen autó 90 fokban elfordult, felugratott a járdára, majd a parkoló autóknak csapódott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Koccanások egymás után

Leghátul egy Opel Corsa állt, amely akkora ütést kapott a Fabiatól, hogy az előtte parkoló Toyota Aygot nekitolta az Aygo előtt álló Opel Astrának, amely ennek hatására az előtte álló Ford Mondeonak koccant.

Elismerte felelősségét

A karambolban szerencsére egyik sofőr sem sérült meg, valamint az ütközés pillanatában a járdán sem tartózkodott gyalogos. A vétkes sofőr azonnal elismerte felelősségét.

Nem ért haza a zavarelhárító autó

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Rosszul járt, aki itt parkolt

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Egymásba tolták az autókat

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A Skoda kombi sem úszta meg sérülések nélkül

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Nem mindennapi pechsorozat

A vétlen miskolci fiatalember elmondta, hogy mivel az elmúlt néhány hónapban ez az ötödik autó, ami vagy baleset, vagy műszaki hiba miatt használhatatlanná válik alatta, most már erősen elgondolkodik a közlekedési eszköz cserén… A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a 74-es és 78-as trolibuszok terelve közlekedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK