Erős altatókkal akarta átsegíteni a túlvilágra a fiatal Pest megyei lányt egy férfi. Egy 10. kerületi erdőbe vitte, majd magára hagyta, miután a lány beszedte a gyógyszereket. Végül a fiatal magához tért és egy közeli bevásárlóközpontban kapott segítséget.

Az interneten ismerkedtek meg

A negyven év feletti férfi internetes chat alkalmazáson keresztül ismerkedett meg a tizennyolcadik éltévét még be nem töltött sértett csömöri lánnyal. Beszélgetéseik során a lány tárta fel a férfi előtt, hogy családi okok és a baráti kapcsolatok hiánya miatt szeretne öngyilkosságot elkövetni.

Nem beszélte le a szörnyűségről

A férfi ahelyett, hogy eltérítette volna a lányt a szándékától felajánlotta a segítségét és több lehetőséget is felvetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több lehetőséget is felvázolt neki

Egyrészt a kézzel történő megfojtást másrészt a szívműködésre ható, nyugtatók bevételét ajánlotta figyelmébe. A fiatal lány a gyógyszereket választotta.

Gyógyszert adott a lánynak

2019. november végén a férfi és a csömöri lány személyesen is találkozott Budapesten, majd a 10. kerületi úgynevezett „terebesi erdőbe” mentek. Ott a férfi több darab, vényköteles, erős altatót adott a lánynak, aki azt bevette.

Magára hagyta a lányt

A férfi megvárta amíg a gyógyszerek hatására a lány szédülni, majd remegni kezdett és végül eszméletét is elveszítette. Ezután a férfi a lányt magára hagyta. A bevett gyógyszerek nem okozták a fiatal halálát, pár órán belül magához tért és elbotorkált a közelben lévő egyik bevásárlóközponthoz.

Meg is halhatott volna

Ott felfigyeltek a rossz állapotára és mentőt hívtak. Csak a szerencsén múlott, hogy a lány eszméletlen állapotában nyelve nem csúszott hátra, amely fulladását okozta volna.

Ki is hűlhetett volna

Ahogyan annak a közvetlen veszélye is fennállt, hogy a hideg november végi éjszakában teste visszafordíthatatlanul kihűl. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vádat emeltek a férfi ellen

A Gödöllői Járási Ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött személynek segítséget nyújtva elkövetett öngyilkosságban közreműködés bűntette miatt emelt vádat a férfival szemben.

Családi dráma Dunavarsányban

Nemrég írtunk arról az egészen elképesztő családi drámáról, amely Dunavarsányban történt. Az apa többször molesztálta a lányát és úgy megfélemlítette, hogy közösen akartak véget vetni az életüknek. Szerencsére volt, aki figyelt rájuk és időben szólt a rendőrségnek, a tablettákat azonban még így is beszedték. Az esetről szóló cikket ide kattintva tudod elolvasni.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! 

Kiemelt kép: illusztráció