Kamion az árokban, előtte jármas ütközés, déleőtt pedig két autó rohant egymásba. Mozgalmas eddig a szombat az M1-es autópályán.

Győr közelében

Lehajtott az útról, és maga alá gyűrt egy útjelző táblát egy kamion az M1-es autópálya 104-105-ös kilométere között, Nagyszentjános térségében, a Győr felé vezető oldalon. A műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók eltávolítják az útról a tábláról lelógó, forgalmat veszélyeztető fémdarabokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el      

11 óra körül

Három személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 34-35-ös kilométere között, Bicske térségében, a főváros felé vezető oldalon. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy órával korábban

Két személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 37-38-as kilométere között, Bicske térségében, a főváros felé vezető oldalon. A bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A balesetnél forgalmi akadályra kell számítani.

Motoros

Beton lámpaoszlopnak ütközött egy motoros Sopronban, a Lővér körúton. A balesethez a mentők is kiérkeztek. A mentés idején az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Kigyulladt egy autó

Egy személyautó motortere kapott lángra a Somogy megyei Lengyeltótiban, a Zrínyi Miklós utcában. Az ott tartózkodók poroltóval megkezdték a lángok oltását, amelyet a balatonboglári önkormányzati tűzoltók fejeztek be. Egerben is hasonló történt, ott a Koháry István utcában gyulladt ki egy autó.

A másik autópályán is volt baleset

Teherautóval karambolozott egy személyautó az M3-as autópálya 14-15-ös kilométere között, Fót térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon még reggel.

Az oszlop vonzásában

Távközlési oszlopnak ütközött egy személyautó Medgyesegyházán, a Dózsa György utcában. A jármű félig az árokba csúszott.

Budapesten sem indult jól a szombat

Összeütközött két személyautó Budapest IV. kerületében, az Árpád út és az István út kereszteződésében.

Fotónk illusztráció.