Egy külföldi rendszámú személygépjármű szenvedett balesetet és borult az oldalára Csákvár térségében. Hamar kiderült, hogy egy embercsempész járt pórul, aki a történtek után elszökött a helyszínről.

Kilenc embert találtak a bokros területen

A kiérkező járőrök a felborult litván honosságú személygépjármű mellett egy, majd a környéken levő bokros területen további nyolc főt találtak, akik közül a balesetben hárman megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szírnek vallották magukat

A jármű utasai magukat szír állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért őket a rendőrségre előállították.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lelépett a sofőr

A gépjármű vezetője a baleset után elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök jelenleg is keresik. Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Kiszaladt az úttestre

Vasárnap késő este kiszaladt egy nő az úttestre a Kazincbarcika és Putnok közötti útszakaszon, és egy arra haladó személygépkocsi elütötte.

Nem élte túl

A 36 éves ózdi nőt megpróbálták újraéleszteni a mentőszolgálat munkatársai, ám nem jártak eredménnyel, a sérült a helyszínen elhunyt.

Leszorították a személygépkocsit

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt hajnalban, Nyírbogdány külterületén. Egy tehergépkocsi előzés közben leszorított egy személygépkocsit, ami az úttestről letért és az út menti vízelvezető árokba hajtott.

Lesodródott az útról  

Hétfőn délelőtt, eddig tisztázatlan körülmények között a Veszprém megyei Devecser határában egy személygépkocsi lesodródott az úttestről és felborult.

Meghalt a gépkocsi vezetője  

Az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset helyszínelésének és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben.

Dolgoznak a tűzoltók

Az elhunytat a tűzoltók 11 óra után kezdték el kiszabadítani a roncsból. A baleset körülményeit vizsgálják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: embercsempész okozott balesetet. Fotó: police.hu