Egy tanyáról tűnt el a kislány vasárnap, azóta nem tudják, hol lehet. Nagy erőkkel zajlik a felkutatása.

Vasárnap tűnt el

Tegnap veszett nyoma a Győr-Moson-Sopron megyében található Pér községről egy 6 éves kislánynak. A Kánvási dűlőben lévő tanyáról november 13-án vasárnap 16 óra körül távozhatott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Körözi a rendőrség

A Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Túróczi Zora eltűnése kapcsán. A felkutatása jelen pillanatban is nagy erőkkel folyik. A rendőrség tegnap este tett közzé közleményt az eltűnése kapcsán.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy fotó az eltűnt gyermekről

Az eltűnt Túróczi Zora – Fotó: Police.hu

Erről a településről tűnt el

Ezt kérik a rendőrök

Aki bármilyen információval rendelkezik Túróczi Zora tartózkodási helyéről, eltűnésének körülményeiről, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es telefonszámon. Névtelenül is lehet bejelentést tenni a Telefontanún keresztül, azaz a díjmentesen hívható 06-80-555-111 számon. Ezen felül a 112-es központi segélyhívót is tárcsázhatja az, aki tud valamit a kislányról.

Ezek is érdekelhetnek!

Amit Pér községről tudni kell

Pér község egy alig több mint 31 négyzetkilométernyi település. Lélekszáma a legutóbbi, 2019-es adatok alapján 2577 fő. A falu Győrtől mintegy 15 kilométerre délkeletre fekszik.

A Kisalföld délkeleti részében található

A falu a Bakony-ér völgyében helyezkedik el. Észak felől Bőny, Kelet-délkelet felől Mezőörs, dél felől Pázmándfalu, nyugat felől Töltésfalva, északnyugat felől pedig Győr a legközelebbi település. A legfontosabb út Pérre a Székesfehérvár Győrrel összekötő 81-es számú főút, ez húzódik keresztül a község északi részén. Északon érinti még egy szakaszon a 8136-os számú út is.

Vízfolyásokkal szabdalt település

Pér egy vízfolyásokkal szabdalt község. Az átlagos tengerszint feletti magassága 132 méter, legmagasabb pontja 141 méter. Enyhén hullámos terület, legmélyebb pontja 118 méter. A falun átfolyik a Vezseny-ér. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy közeli kép a kislányról

Őt keresik a rendőrök – Fotó: Police.hu

Kiemelt kép: Az eltűnt Túróczi Zora – Forrás: Police.hu