Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 29 éves nőt, aki Budapesten, a 13. kerületben tűnt el. Molnár Györgyi a saját otthonából távozott ismeretlen helyre, jelenlegi tartózkodási helyéről egyelőre nincsenek információk. Az egyenruhások az Önök segítségét is kérik.   

Otthonából távozott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 13. Kerületi Rendőrkapitányság szerint a 29 éves nő 2023. augusztus 27-én, vasárnap a 13. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. Molnár Györgyit azóta nem találják, a rendőrök jelenleg is keresik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hosszú, barna haj

Molnár Györgyi körülbelül 160 centiméter magas, hosszú, barna hajú, kék szemű. Eltűnésekor zöld rövidnadrágot, fekete pólót és fekete cipőt viselt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Molnár Györgyi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – írta a rendőrség szerdai közleményében.

Az eltűnt nő

Eltűnt a szaktekintély

A napokban adtunk hírt arról, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó dr. Zágony Rudolf ügyében. A Pécsi Tudományegyetem Idegennyelvi Tanszék docense eltűnt, rengetegen keresik. A férfi az egyetem YouTube-csatornáján számos előadást tartott korábban. 

Séta közben veszett nyoma

A 83 éves férfi augusztus 22-én délelőtt feleségével sétált Pécsen. A helyszínről származó információk szerint egyszer csak távozott a nő mellől, azóta életjelet nem adott magáról.

Nem találják

A férfi ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Dr. Zágony Rudolf a keleti kultúrák neves professzora, aki többek közt a Tibeti Halottaskönyvet is kutatta.

Ősz haja és körszakálla van

Dr. Zágony Rudolf férfi körülbelül 165-170 centi magas, normál testalkatú, kék szemű, valamint ősz haja és körszakálla van. Utolsó ismert ruházata: khaki színű rövidnadrág, kék-fehér csíkos rövid ujjú ing, bebújós kékes-szürke cipő, fehér zokni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt nő. Fotó: police.hu