Az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottja, T. Róbert a helyszíni szemlén teljes részletességgel idézte fel, mi történt a tragikus estén. A férfiben ekkor tudatosult, hogy párja szakítani akar vele, ráadásul több sértő megjegyzést is kapott a beszélgetés hevében. Brutális tettét egy próbababán is bemutatta.

Otthonában oltotta ki az életét

Ahogyan arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, holtan találtak egy budapesti, 13. kerületi lakásban egy 27 éves nőt. Hamar kiderült, valószínűleg a barátja, T. Róbert Dániel végezhetett vele, akivel egy társkeresőn keresztül ismerkedett meg. A szomszédok hallottak veszekedést, ám a legrosszabb forgatókönyvre senki nem gondolt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Búcsúlevelet hagyott

A férfi bántalmazta, majd a nyakán sebesítette meg egy éles eszközzel a 27 éves lányt, ezt követően pedig a saját életét is ki akarta oltani. Úgy tudni, a férfi még búcsúlevelet is hagyott a lakásban, az ügyvédje szerint arról írt, nem érti, miért követte el szörnyű tettét, mert nagyon szerette a lányt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Beismerte

T. Róbert Dánielt aztán több napos hajtóvadászatot követően fogták el a rendőrök a Római-parton. Az emberöléssel gyanúsított férfi tényfeltáró beismerő vallomást tett a kihallgatása során. Kiderült, hogy a férfi kiszaladt a házból az utcára a tette után, de amikor észrevette, hogy esik az eső, visszament egy esernyőért oda, ahol a halott nő feküdt.

Az Északi vasúti összekötő hídig menekült

A gyilkos Aquincumon keresztül az Északi vasúti összekötő hídig menekült a tette után, mert öngyilkos akart lenni, de ezt nem tette végül meg, és egy környéken lévő romos épületben bujkált elfogásáig.

Próbababán is bemutatta

T. Róbert azóta alapos részletességgel beszélt tettéről és annak okairól. Rémtetteit egy próbababán is bemutatta. Ebből kiderül, hogy a férfi áldozata, M. Petra az ágyon feküdt, amikor az első kalapácsütés érte a fejét. T. Róbert ezután már nem ismert kegyelmet. Nagyon rövid idő alatt és alig egy négyzetméteren zajlott le az egész.

Tudatosult benne

T. Róbert vallomásából kiderült: július 13-án, vagyis a gyilkosság napján vált világossá számára, hogy párja még aznap el fog utazni több napra a szüleivel. Ekkor tudatosult benne, hogy a lány komolyan gondolja a szakítást. Ez, valamint több sértő megjegyzés váltotta ki belőle az indulatokat.

Végzetes támadás

Az orvos szakértő elemzése szerint a lányt feltehetően az ágyon fekve érte az őrjöngő támadó első ütése, kalapáccsal találta el a fejét. Ez a sérülés nem volt végzetes. Ekkor kezdte fojtogatni az ágyban felülni próbáló vérző lányt, aki már védekezni is képtelen volt. Végül egy éles tárgyat felkapva adta le a halálos döfést T. Róbert – írta a Blikk.

Megszólalt egy korábbi barátnő

A lap információi szerint a rendőrség időközben kihallgatta T. Róbert egyik korábbi barátnőjét, és ezen a meghallgatáson a védő is jelen volt. Egy tíz évvel ezelőtti, 2-3 éven át tartó kapcsolatról van szó. A hölgy teljes értetlenséggel áll egykori barátja tette előtt, mert őt soha nem fenyegette, soha nem akarta bántani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: T. Róbert és M. Petra. Fotó: Facebook