Vádat emeltek az ellen a győri férfival szemben, aki egy korábbi szakszerűtlen javításra hivatkozva kalapácsnyéllel verte meg az autószerelő ismerősét.

Erős számonkérés

A 27 éves vádlott 2022 decemberében egy Győr melletti településen egy műhelyben találkozott autószerelő ismerősével, akit számon kért egy korábbi, szerinte szakszerűtlen javítás miatt. A sértett épp egy gépkocsi alváza alatt dolgozott a vádlott felkapott egy gumibevonatú kalapácsnyelet és azzal kétszer ütötte meg a sértett lábát, majd, miközben a sértett mászott ki a jármű alól egyszer fejbe is ütötte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagyobb baj is lehetett volna

A 27 éves sértettnek az ütésektől nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, azonban a használt eszközre és a támadott tesztrészekre, különösen a fejre tekintettel, fennállt a lehetősége a súlyosabb sérülés bekövetkezésének.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Már volt baj vele

A terheltet korábban már ítélték felfüggesztett szabadságvesztésre súlyos testi sértés elkövetése miatt. A férfival szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt emeltek vádat, vele szemben három évig terjedő szabadságvesztés büntetés is kiszabható.

Várnak a végleges döntésre

Az ügyben a nyomozást a Győri Rendőrkapitányság munkatársai végezték, a végleges döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni – írta közleményben az Ügyészség.

Túlélte a férfi a támadást, de nem sokon múlt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy miközben a férfi aludt, a felesége egy éles tárggyal kis híján olyan sebet ejtett rajta, hogy a férfi majdnem életét vesztette. Közel járt a nő ahhoz, hogy a férfi ütőerét találja el.  Zoltánnak összesen négy gyermeke született két házasságból. Az előző házasságában született két nagyobb gyermek mindössze néhány hónappal a támadást megelőzően költözött hozzájuk. Zoltán második felesége nem örült a két nagyobb gyermek érkezésének.

Semmi előjele nem volt a támadásnak

A férfi szerint még csak nem is sejtette, hogy éjszaka valami rossz dolog történhet. Ugyanakkor reggel mégiscsak volt egy furcsa megjegyzése Ildikónak. Azt kérte Zoltán nagyobb lányától, hogy a börtönbe vigye be hozzá majd Vikit.

Hajnali ötkor támadt a nő a férfira

A házaspár szobájában aludt a kis Viki. Hajnalban felébredt a nő, a konyhába ment és egy hegyes tárgyat vett magához. Azzal a szándékkal lépett Zoltánhoz, hogy kioltja az életét.

Nagyot kiáltott a férfi, a gyerekek is felriadtak

A nő megsebezte férjét, ordítására a gyerekek felébredtek. A két nagyobb annyira megrémült, hogy a lakásból is kimenekült. Feleségénél még mindig ott volt az éles tárgy, a férfi ezért a sarokba húzódott. A férfi Eszter lánya nevét kiabálta. Arra kérte a nagyobbik gyermekét, tárcsázza a rendőrséget. A zsaruk hamarosan meg is érkeztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció