A rendőrök is keresik a fiatal lányt, ám erőfeszítéseik eddig nem vezettek eredményre, így felhívást tettek közzé.

Ekkor látták utoljára

Szabó Kitti legutolsó ismert tartózkodási helye Budapesten volt. Tavaly a két ünnep között tűnt el, 2022. december 28-án távozott ismeretlen helyre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudni, hogy hova indult

Azt senki sem tudja, merre ment, amikor elhagyta tartózkodási helyét. A lány kacincbarcikai lakos, és mivel nem került elő, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ügyében. Eddig azonban nem került elő.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt kell tudni Szabó Kittiről

A lány mindössze 16 éves. A rendőrség által közzétett fotó alapján szeme és haja színe egyaránt barna. Különös ismertetőjegye a fénykép alapján nincs.

Egy kép a lányról

Szabó Kitti eltűnt, és már a rendőrök is keresik – fotó: Police.hu

Ezt kérik a rendőrök

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kérést intézett az emberekhez. Aki a fenti képen látható lány tartózkodási helyéről bármit tud, vagy van információja arról, hova mehetett, arra kérik, ossza meg azt a nyomozókkal.

Így lehet segíteni

A bejelentést telefonon keresztül is meg lehet tenni. A 06-46/514-506-os telefonszámon lehet elérni a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. Erre a célra használható a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszám is.

Névtelenül is lehet információt átadni

Aki szeretné, megőrizheti névtelenségét. A nap minden órájában fogadja a hívásokat a Telefontanú zöldszáma, amely ingyenesen hívható a segélyhívó számokhoz hasonlóan. Ehhez a 06-80-555-111-es számot kell tárcsázni.

A siklósi rendőrök is keresnek egy eltűnt személyt

Sellyéről, Domb utcai otthonából tűnt el egy 68 éves férfi. Nincs telefonja, és azt sem lehet tudni, hogy hová indult. Utoljára Kákicson látták január 20-án 16 óra körül.

Egy fotó a férfiról

Szabó János januárban tűnt el – fotó: Police.hu

Ezt lehet tudni a férfiról

A férfi 185-190 centiméter magas, testalkata vékony. Haja színe ősz, szakálla is, szeme pedig kék színű. A férfi térben és időben nehezen tájékozódik és lehet, hogy zavartan viselkedik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív