A makói rendőrök elfogtak egy 39 éves férfit, aki Magyarcsanádon autójával elütött egy kerékpárost, majd a helyszínről segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Elsodort egy kerékpárost

A rendőrség ügyeletére 2022. február 22-én reggel érkezett bejelentés, hogy egy ismeretlen autójával elsodort egy kerékpárost a település egyik kereszteződésében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Elhajtott a helyszínről

A baleset után a sofőr autójával megállt, de rövid időn belül a tőle elvárható segítségnyújtást elmulasztva, a helyszínről elhajtott. A kerékpáros az ütközéstől könnyeben megsérült.

FRISS!

Nem volt jogsija

Az elvégzett adatgyűjtés és tanú kihallgatások eredményeként az egyenruhások két órán belül azonosították a vezetői engedéllyel nem rendelkező külföldi férfit, akit a rendőrkapitányágra előállítottak, írja a police.hu.

Helyszíni felvétel:

Elismerte a tettét

A közlekedési vizsgálók a gyanúsítottat kihallgatták, aki tettét elismerte. A férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: police.hu