Jó bulinak tartotta a három srác, hogy ellopnak egy kocsit, azt szétverik és szelfiznek rajta. A rendőrök előbb elkapták őket, mint ahogy a tulajdonos bejelentette volna az autója eltűnését.

Az iskola parkolóban hagyta a tulaj az autót

Az autó tulajdonosa hétfőn este vette észre, hogy a forgalomból kivont, de működőképes járgánya eltűnt az általános iskola parkolójából, ahol előzőleg hagyta.

Ez is jó sztori: Drogkereskedőre csaptak le a rendőrök Gödöllőn, meglepődött a váratlan akciótól férfi

Lehidalt a tulaj, amikor meglátta az autóját

Azt hitte, a hatóságok elszállíttatták, ezért nem tett bejelentést a rendőrségen. A rendőrök szerdán kopogtattak nála és közölték, megtalálták az autóját.

A látvány sokkoló volt, a kocsi legkevésbé sem hasonlított korábbi önmagára. Betört szélvédők, megrongált gyújtáskapcsoló, szétvágott ülések, kiszerelt hangszórók.

Három srác bulizott az autóval

A gyanú szerint egy 15 éves, két 19 éves és egy 21 éves helyi fiatal először a parkolóban próbálkozott beindítani az autót, miután betörték a szélvédőt, bemásztak és megpiszkálták a gyújtáskapcsolót.

Szétverték a kocsit

Mivel nem tudtak bele életet lehelni, tolni kezdték egyikük háza elé. A végállomásnál pusztításba kezdtek: szétvágták az üléseket, kiszerelték a hangszórókat, majd dolguk végeztével felmásztak a kocsi tetejére.

Szelfiztek a roncson

Miután szétverték az autót, a szórakozásukat néhány szelfivel megörökítették, majd hazamentek.

Eljárás indult a srácok ellen

Az alaposan helyben hagyott kocsiról bejelentés érkezett a rendőrségre, a monori hatóság a négy fiatal ellen eljárását indított.

Kiemelt kép forrása: rendőrség