Elvesztette uralmát járműve felett egy fiatal nő péntekről szombatra virradó éjszaka az 1-es főúton. A Budapest irányába tartó sofőr egy körforgalom után járt szerencsétlenül és autójával egy patakmederbe zuhant. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült képeket.

Elvesztette uralmát a jármű felett

Péntekről szombatra virradó éjszaka egy fiatal nő haladt egy Peugeot 206 cc-vel az 1-es főúton, Tatabánya felől Budapest irányába. A bicskei elkerülő szakaszon járt, amikor a Mány felé vezető 1104-es út körforgalmába (Lidl körforgalom) behajtott, azonban ebből kijövet elvesztette uralmát a járműve felett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Patakmederbe zuhant

A Peugeot kisodródott, jobbra letért az útról, kidöntötte a terelőkorlátokat, áthajtott a bicikliúton, majd lezuhant egy patakmederbe. A nő saját erejéből nem tudott kiszállni, őt a bicskei önkormányzati tűzoltók kézi erővel, hordágy segítségével emelték ki a roncsból.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vért is vettek tőle

Ezt követően a sofőrt átadták a mentőszolgálat szakembereinek, ők végül fejsérüléssel szállították őt kórházba, ahol vért is vettek tőle, mivel a helyszínen elvégzett teszt alkoholos befolyásoltságot mutatott.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Brutális karambol

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy durva villamosbaleset történt Budapesten, a 11. kerületi Fehérvári úton. Egy villamos és egy személygépkocsi ütközött össze egymással az egyik kereszteződésben. Egy Mercedes E haladt Budafok felől a városközpont felé, majd a sofőr férfi balra, a Kondorosi utcára akart kanyarodni. A jelzőlámpa itt egyenesen és balra egyszerre jelez zöldet, de csak egy rövid ideig, utána a balra kanyarodó sáv pirosat kap, miközben egyenesen továbbra is zöld a jelzés. 

 Kisiklott a villamos az ütközés után

Lehet, hogy a sofőr ezt nézte el, mindenesetre éppen a Móricz Zsigmond körtér irányába tartó, lendületesen érkező 56-os villamos elé kanyarodott. A CAF nagy erővel a Mercedes bal oldalának ütközött, majd több tíz méteren keresztül tolta maga előtt, eközben kisiklott, végül a gépkocsival együtt a bal oldali járdáig sodródott.

Szemtanúk húzták ki a roncsból

A villamos fedélzetén tartózkodó mintegy 30 utas nem sérült meg, elhagyták a szerelvényt biztonságban. A Mercedesben kirobbantak a bal oldali függönylégzsákok, ám az autót vezető férfit így is a szemtanúk húzták ki a roncsból, neki a bal oldala fájt, vélhetően megsérült a csípője, illetve a bal karját is elvágta, csak segítséggel tudott beszállni a mentőbe, kórházba szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPetskörnyéke.hu/GK