Damu Roland december végén hunyt el a koronavírus fertőzés következtében. Halálról itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk, ezt követően pedig a temetése körüli kálváriáról is írtunk. A színészt végül február végén temették el, ám hiába helyezték végső nyugalomra máig újabb és újabb titkok látnak napvilágot a színésszel kapcsolatban.

Hatalmas adósság

A Bors most azt írja, a színész akkora adósságot hagyott hátra, hogy amit az özvegyének kell majd törlesztenie, valamint a kislánya az árvaellátástól is elesett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Senkit nem érdekel a kislány sorsa

A portál információi szerint a kislány idén már hat éves lesz, azonban az apja családjából senkit sem érdekel a sorsa. A Jóban Rosszban korábbi sztárjának testvére bár korábban vállalta, hogy Maja keresztszülője lesz, később meggondolta magát. A lap azt is írja, hogy a kislányra több mint egy éve senki nem volt kíváncsi, nem érdeklődnek a hogyléte felőle, holott Maja az, aki a világon semmiről sem tehet.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Megszólalt a gyámja

A kislány gyámja, Katalin a lapnak arról is beszélt, hogy korábban kaptak ígéretet a segítségre, ám abból semmi lett. “Nem kell önzőnek lenni, mindenki követhet el hibákat! A nagyapja is sokáig tartotta a kapcsolatot a húgommal és a kislánnyal, de jó ideje ők is eltűntek” – mondta a nő a portálnak.

Az árvaellátástól is elestek

“Januárban a megelőlegezett gyerektartást vették el tőlünk. Örülhet minden rosszakarónk, hogy az árvaellátástól is elestünk. A hivatalos iratok szerint Roland haláláig nem szerezte meg a korcsoportjához előírt szolgálati időt, mert 1989-től 2021-ig, azaz élete végéig összesen csak 5 év és 165 nap elismert és igazolt jövedelemre tett szert. Folyamatosan falakba ütközünk, nincs több lehetőségünk, hogy támogatást kérjünk Maja felneveléséhez” – mondta el a kislány gyámja, aki szerint azért megdöbbentő mindez, mert amig Damu együtt volt a gyermeket anyjával, Edinával, folyamatosan dolgozott.

Kapcsolódó:

Az özvegyre szállt az adósság

Katalin továbbá arról is beszélt, a helyzetüket az is nehezíti, hogy a színész jelentős adósságot hagyott hátra, amit a színész özvegyének, Edinának kellene törleszteni.

Évekig fizetheti

“Mielőtt bárki azzal támadna, hogy miért nem tartja el a kislányt az édesanyja, azt senki nem tudja, hogy mekkora adósságot hagyott a testvéremre a férje. Mikor még együtt voltak, vele vetette fel a különböző hiteleket, amit nem fizetett, így a feleségén hajtják be. Évekig fogja fizetni, ami meglehetősen megnehezíti a megélhetésüket, és hogy támogassa a gyermekét, pedig dolgozik, fönntart egy lakást, és teljesen normális életet él” – árulta el a lapnak Katalin, a kislány gyámja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Damu Roland – Forrás: TV2