A kiskunhalasi bűnelkövetők előre kitervelték, hogy a gyanútlan fiatalt megfosztják a pénzétől. Az asszony látszatra elcsábította, majd társa fegyvert fogott rá, és azzal követelte a „sérelemdíjat”.

Kitervelték

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. december 11-én őrizetbe vettek egy 41 éves férfit és bűntársát. Ketten együtt fegyveres rablást követtek el, a férfi azonban még zsarolással is gyanúsítható. A bűntettet előre kitervelték, és úgy csalták csapdába áldozatukat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Odacsalta

A 32 éves nő korábban az egyik közösségi oldalon megismerkedett egy 21 éves fiatallal, akivel – anyagi ellenszolgáltatás fejében – néhányszor ágyba bújt a férfival. December 9-én aztán az asszony a lakására hívta a férfit azzal az indokkal, hogy egyedül lesz, ott nem zavarja őket senki.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Jött a „férj”

A szerető meg is jelent a kiskunhalasi házban, ahol azonban rövid idő múlva egy férfi rontott rá a „légyott” résztvevőire. A rajtakapott nő férjének adta ki magát, és egy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt a fiatalembertől egyfajta kárpótlásként.

Kifosztották

Amíg a férfiak az emeleten tartózkodtak, a „feleség” kipakolta alkalmi ismerőse autóját; a készpénzen kívül még az ott talált parfümöt, sört, kabátot is magához vette.

Zsarolni kezdték

A tortúra ezzel azonban még korántsem ért véget. Másnap ismét jelentkezett a rabló, és zsarolni kezdte áldozatát. Egyrészt további sérelemdíjra tartott igényt, másrészt azt állította, hogy eltűnt egy aranyóra a házból azalatt, amíg a fiatal ott volt, így azt is ki akarta fizettetni. A sértett ekkor kérte a rendőrség segítségét.

Jött a TEK

A nyomozók – a TEK munkatársainak a bevonásával – elfogták és előállították a 41 éves férfit, röviddel később pedig 32 éves cinkosát is megtalálták.

Vádemelés jöhet

A súlyos bűncselekményekkel gyanúsított páros tagjait – kihallgatásukat követően – őrizetbe vették. Ők jelenleg is letartóztatásban vannak. Ügyükben a vizsgálat befejeződött, ellenük a megyei nyomozók vádemelést javasolnak, ezért az iratokat átadták az ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Beteges trükkel jutott be a gyanútlan áldozat lakásába a gusztustalan férfi Budapesten: a nőt azonnal inzultálni kezdte

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu