Másfél év felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték azt a férfit, aki több nőt is molesztált Budapesten néhány nappal ezelőtt. Köztük volt egy többgyermekes anyuka is.

Hazafelé tartott a nő

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a férfi május 25-én délelőtt követni kezdett Újbudán egy, két kisgyermekével hazafelé tartó nőt, majd beszélgetést akart kezdeményezni vele. Az anyuka erre nem reagált, illetve igyekezett megszakítani a kommunikációt.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A liftig kísérte

A férfi azonban egészen a lakóházának liftjéig követte az asszonyt, és a lábával megakadályozta, hogy be tudjon csukódni a lift ajtaja. A férfi ezután megalázó módon fogdosnia kezdte a gyerekeivel lévő nőt. Az anyuka kilökte a férfit liftből, aki ezután eltávozott. A férfi másnap egy másik nőt is követett és fogdosott az utcán Újbudán.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy járókelő szólt rá

A nő végül kiszabadult az ölelésből és egy járókelő rászólt a támadóra, aki ezután elmenekült. A rendőrök elfogták az elkövetőt. Az ügyészség villámgyorsan bíróság elé állította az őrizetbe vett tettest.

Felfüggesztettet kapott

A Budai Központi Kerületi Bíróság 1 év 6 hónap – végrehajtásában 3 évre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélte az elkövetőt. Az ítélet jogerős. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció