Súlyos baleset történt az 51-es főúton, Dusnok és Sükösd között. Előzés közben, frontálisan ütközött össze egy Ford Focus és egy Mercedes, összesen négyen sérültek meg a balesetben. A vétlen autó sofőrje életveszélyben van.

Előzés közben ütköztek

Az információk szerint előzés közben ütközött össze frontálisan két kocsi. Egy Ford Focus Baja felől haladt Dusnok irányába, amikor egy előtte haladó traktor előzésbe kezdett, és frontálisan összeütközött a szemből érkező Mercedesszel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Életveszélyes sérülés

A vétlen autó sofőrje súlyos, életveszélyes, a vele utazó nő súlyos sérüléseket szenvedett. Állítólag egyikük sem használta a biztonsági övet.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sérültek a másik autóban

A Fordot vezető férfi is súlyosan, a mellette ülő nő pedig könnyebben sérült meg a baleset következtében.

Kivágták a roncsból

A Ford sofőrjét a tűzoltók vágták ki a roncsból, majd átadták a mentőknek. Helyszíni információk szerint a traktor ki volt világítva és nem ütközött egyik járművel sem.

Szakápoló is segített

A helyszínre elsők között egy sürgősségi szakápoló érkezett, aki éppen a szekszárdi kórházból, műszak után tartott hazafelé. Ő, valamint a traktort vezető férfi kezdte meg a Mercedes életveszélyes sérültjének az ellátását. A baleset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják – tájékoztatott a rendőrség.

Fának csapódott

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy letért az útról az egyik kiskunhalasi sütőipari cég kenyérszállító autója szombat hajnalban. Az áruszállító kisteherautó Kunfehértó felől Jánoshalma irányába tartott, amikor a sofőr eddig tisztázatlan okok miatt áttért a szemközti sávba, majd az út baloldalán egy közlekedési lámpát kidöntve árokba hajtott és egy fának ütközött. 

Elaludt egy pillanatra

A kisteherautót vezető férfi feltehető elaludt egy pillanatra, a tűzoltóknak azt mondta, hogy nem emlékszik arra, hogy ütközött a fának. Az elsődleges helyszíni megállapítás szerint nem használta a biztonsági övet.

Kórházba szállították

A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók és a halasi mentők emelték ki a súlyosan sérült sofőrt az összetört vezetőfülkéből és fektették hordágyra. A helyszíni ellátást követően a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították.

Másik teherautót küldtek

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útzár volt érvényben. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják. Az összetört kisteherautón lévő pékárúért a sütőipari cég másik teherautót küldött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció