„Igyál vizet, akkor is, ha kihányod! Nemsokára odaérünk, kapaszkodjatok, bármi történhet” – mondta a taxisofőr a hátsó ülésen rosszul lett kismamának és párjának, miközben padlógázzal száguldott át a városon egy szirénázó rendőrautó után. Az esetről videó készült, ezt a cikkünk alján lehet megnézni.

Rendőrségi felvezetést kért

Rosszul lett az állapotos kismama a Keleti pályaudvarnál a taxi hátsó ülésén. A sofőr észbe kapott és azonnal rendőrségi felvezetést kért a kórházig. A rendőrök gyorsan megérkeztek és szirénázva csináltak utat az életéért küzdő asszonyt szállító taxinak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kórházba indultak taxival

Az állapotos asszony, Hanna és párja, Ricsi Csepelre hívtak taxit, hogy az akkor az ötödik hónapjában lévő anyuka kivizsgálásra menjen az egyik kórházba.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rosszul lett a Keletinél

Amikor a Keleti pályaudvarnál jártak Hanna váratlanul rosszul lett és elvesztette az eszméletét a taxiban – írja a Bpautosok.hu.

Gyorsan megérkezett a rendőrautó

A szirénázó rendőrségi Audi gyorsan megérkezett és egészen a kistarcsai kórházig utat tört a taxinak a városi forgalomban.

Odaértek a kórházba

Az állapotos asszonyt ellátták, szerencsére minden rendbejött és pár hónappal később október 24-én megszületett az egészséges kisfia.

Taxisról nevezték el a kisfiút

Ricsi is Hanna úgy döntöttek, hogy a gyermekük második utóneve a taxi sofőrjének keresztneve legyen, azaz Róbert. Így lett a gyermek neve: Nagy Milán Róbert.

Kerszteapa lett a taxisofőr

A taxisofőr azóta is tartja a családdal a kapcsolatot és tegnap ő lett a kisfiú keresztapja. A család örök háláját fejezi ki Róbertnek, a taxisofőrnek és a rendőrségnek, hogy ilyen gyorsan a segítségükre siettek.

Életveszélyben kérhető rendőrségi felvezetés

Rendőrségi felvezetést indokolt esetben lehet kérni. Ha olyan rendkívüli helyzet adódna érdemes hívni a 112-t és elmondani mi történt, merre járnak. A rendőrség az életmentő esetekben mindig segít, sokkal biztonságosabb egy rendőrautó után száguldozni, mint önmagunk megoldani egy ilyen veszélyes mutatványt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó a rendőrségi felvezetésről

Kiemelt kép: részlet a videóból