A kisgyermek súlyosan megsérült a baleset következtében, jelenleg kórházi ápolásra szorul. A család ismeri azt, aki elgázolta a fiút.

Combsérülést szenvedett a gyermek

A balesetben elgázolt fiú combsérülésekkel került kórházba. A gyermek édesanyja és a nagymamája is nyilatkozott a Tv2 Tények című műsorának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Drogozhatott a gázoló

A hírműsornak nyilatkozó családtagok szerint a gázoló drog hatása állhatott, amikor megtörtént a baleset. Korábban már háromszor eltiltották a férfit a vezetéstől. Ez azonban nem gátolta meg őt abban, hogy ismét a volán mögé üljön.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A ház kerítése mellett játszott a kisfiú

A riportban beszámoltak róla, hogy a baleset kedden történt. Egy baktalórántházi családi ház előtt az utcán, a kerítés mellett játszott a gyermek, amikor megtörtént a baj. A sofőr nem állt meg, cserben hagytta a szerencsétlenül járt fiút.

A gyerek felismerte a gázolót

Hiába hajtott el a helyszínről a gázoló, ugyanis a gyermek emlékezett arra, hogy milyen autó ütötte el. A szóban forgó kocsi nem először járt arra az utcában. Ezek alapján be lehetett azonosítani a férfit.

A szomszéd gyerekek vették észre először, hogy mi történt

Amint észlelték a bajt a szomszéd gyerekek, az elgázolt kisfiú segítségére siettek. Hamarosan megérkeztek a mentők és a rendőrök is. Több mentőautó is a baleset helyszínére ment.

Súlyos sérüléseket szenvedett a kisfiú

Az elgázolt 12 éves fiú a balesetet túlélte, de súlyosan megsérült. A jelentés szerint nyolc napon túl gyógyulnak a sérülései. Felmerült a csontsérülés gyanúja is.

A mentősök megtették a tőlük telhetőt

A fiúra infúziót kötöttek be, és gyógyszerekkel csillapították a fájdalmait – közölte a Tv2-nek nyilatkozó mentős. Stabil állapotban szállították traumatológiai centrumba. Az édesanya elmondta, folyamatosan erős fájdalomcsillapítókat kap a gyermek, mert nagyon erősek a fájdalmai

Maradandó sebei is lehetnek

A gyermek combjában eltört a csont, ezért műteni kellett. Az édesanya elmondta továbbá, hogy tornára kell majd járnia. Elképzelhető, hogy egyes sebeinek a nyomait örökké a testén kell majd viselnie.

Elfogták a gázolót

A rendőröknek sikerült megtalálnia a gázolót, akit el is fogtak. Három bűncselekmény róható fel számára. A segítségnyújtás elmulasztása mellett közúti baleset gondatlan okozásával, valamint ahogyan az utólag kiderült, a férfi eleve el volt tiltva a járművezetéstől, mégis volán mögé ült.

Soha nem volt jogosítványa

Mindezek tetejében az már csak a hab a tortán, hogy a férfi vezetői engedéllyel soha nem is rendelkezett. A férfi tagadja az ellene felhozott vádakat, állítása szerint a kocsit nem ő vezette. Nem vették őrizetbe, szabadlábon védekezhet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Archív