Vége a találgatásnak: kiderült, hogy nem baleset történt, hanem öngyilkos akart lenni az az 50 év körüli férfi, aki kiugrott a siófoki bevásárlóközpont teraszáról

Kizuhant a teraszról

A Kékvillogó.hu is hírt adott arról, hogy hétfőn, a késő délutáni órákban a Siófoki Víztoronnyal szemközt található bevásárlóközpont teraszáról kizuhant ki egy személy. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiderült, hogy kiugrott

A vizsgálatok kiderítették, hogy egy 50 év körüli férfi kiugrott a siófoki Pláza teraszáról. Az öngyilkos-jelöltet súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Úgy tudjuk, hogy amikor a mentők kiérkeztek, magánál volt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Öngyilkos akart lenni

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a budapesti férfi öngyilkosságot kísérelt meg, így rendőrségi eljárás jelen állás szerint nem indul az ügyben.

Kiesett az ablakon

Szeptember végén arról számoltunk be, hogy egy nő életét vesztette azt követően, hogy kizuhant harmadik emeleti lakásából. Éppen az ablakot tisztította, amikor megtörtént a tragédia. A szerencsétlenül járt nőhöz mentőhelikopter is érkezett.

Biztosan baleset történt

A baleset a fokihegy nevű városrészben történt. Az ablakban a takarításhoz szükséges eszközöket is megtalálták.

Hosszasan küzdöttek az életéért

A mentők elszántan küzdöttek, hogy visszahozzák az életbe a nőt, de nem jártak sikerrel. A küzdelem perceit a helyiek döbbenten nézték. A rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálta az esetet.

Debrecenben egy fiú zuhant le a napokban

Egy kiskorú fiú súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett azt követően, hogy kizuhant egy debreceni épületből. A Fórum P4 parkolószintjéről esett a mélybe. A sérültet a területileg illetékes kórházba szállították.

Észlelték, hogy nagy a baj

A közeli Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskolában dolgozó elmondták: rendőrök és mentősök lepték el a helyszínt. Hallomásból értesültek róla, hogy egy kiskorú fiú zuhant ki a Fórum parkolójának egyik szintjéről.

Nem tudni, hogy pontosan hogyan történt

Egyes lapok azt írták, a fiú szándékosan vetette magát a mélybe, más lapok pedig arról számoltak be, hogy nem tudni, baleset következtében zuhant-e ki vagy önkezével akart véget vetni az életének. Az intézményben dolgozó büfés azt mondta, az ablakok arrafelé néznek, de nem látta, mi történt, mert le volt húzva nála a redőny. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív