A tettes rendszeresen bántalmazta a három embert, állatokkal kellett enniük és még tisztálkodni se engedte őket.

Embertelen pillanatok

Sokkoló felvételeket közölt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egy elhagyatott tanyáról. Sokan már korábban is rebesgették, hogy akaratuk ellenére tartanak fogva férfiakat a területen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szerencsés bűnügy

A kiérkező rendőrök maguk is lesokkolódtak a látványtól, ugyanis a szállásadó rabszolgaként tartotta fogva a férfiakat a tanya területén. A hatóságok eredetileg a lepusztult tanya állatgondozójához érkeztek, akit egy másik büntetőügy miatt szerettek volna kihallgatni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mesélt az áldozat

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa egy rossz állapotba lévő 69 éves férfit talált a helyszínen, aki döbbenetes dolgokat mesélt a gazdaság tulajdonosáról, akivel egy évtizede ismerték már egymást.

Hamis ígéretek

A vállalkozó munkát, lakást és teljes ellátást ígért az elesett idős embernek, de az álom rövid időn belül rémálommá vált. A gazda semmit se fizetett a most 69 éves alkalmazottjának, sőt valódi rabszolgaként bánt vele, embertelen körülmények között tartva őt.

Fizikai erőszak

A gazda többször bántalmazta az idős embert az elmondása szerint. Az áldozat több alkalommal próbált elmenekülni a pokoli tanyáról, ám a vállalkozó minden alkalommal, erőszakkal kényszerítette arra, hogy visszatérjen az embertelen körülmények közé.

Se étel, se víz

A dolgok már addig fajultak, hogy a 69 éves férfi már vizet se kapott, hogy alapvető higiéniás szükségleteit el tudja végezni, de voltak olyan napok, amikor „gazdája” éheztette és szinte alig kapott valami ennivalót az amúgy is legyöngült idős ember.

Állatként élt

Az idős ember a végén már egy fűtetlent, abraktárolóban élte a mindennapjait télen és nyáron és annyira éhezett, hogy a gazdaság állatainak szánt takarmányból kellett neki is megoldania a mindennapi étkezését a police.hu információi szerint.

Több áldozat

A nyomozók közben kiderítették, hogy a 69 éves férfin kívül további, nehéz sorsú emberek is hasonlóképpen élnek az említett tanyán. A két további férfit szintén hasonló ígéretekkel csábította oda a gazda, ám ők is hamar rájöttek arra, hogy innen nincs menekvés.

Mindennapos halálfélelem

Az egyik áldozat egy 36 éves juhász, aki szintén embertelen körülmények között élt a tanyán. A fiatalember szintén szeretett volna elszökni a rettegett férfitól, aki azonban súlyosan megfenyegette: azt állította, ha vallomást tesz ellene, akkor meg fogja őt ölni.

Nagy bajban a gazda

A tanya tulajdonosát a rendőrök tegnap fogták el. A 38 éves férfit több ember sérelmére elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntettével, valamint kényszerítés hatósági eljárásban bűntettével gyanúsítják, és kezdeményezték letartóztatását.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!