Baleset történt Budapesten kedd reggel, amikor is a Soroksári úton a városközpont felé haladt egy Ford, amelyben egy fiatal pár utazott. A Hentes utcánál a lámpa pirosat mutatott, de ezt vagy nem vették észre, vagy még át akartak csúszni, de sajnos a Hentes utcából zöld jelzésen már elkezdte a balra kanyarodást egy utas nélkül közlekedő Peugeot taxi. A helyszínről a BudapestKörnyéke.hu tudósítója jelentkezett.

Egymásnak rohant a két autó

Információnk szerint a két autó egymásnak rohant, a nagy erejű ütközéstől pedig mindkettő a járdára csapódott, a taxi kidöntött egy tűzcsapot is. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Felvétel a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A taxi sofőrje megsérült

Szerencsére a járdán sem gyalogos, sem biciklis nem közlekedett, illetve várakozott a gyalogátkelőnél. A Ford két utasa nem sérült, a taxi sofőrjét borda és csigolya sérülés gyanújával szállították a Merényi Kórházba.

Fotó a helyszínről:

Tegnap este a 22. kerületben történt baleset

A BudapestKörnyéke.hu számolt be róla, hogy furcsa baleset történt hétfőn estefelé a 22. kerületben. Egy teherautó vezetője elfelejtette, hogy 2,85 méternél magasabb a járműve és áthajtott a magasságkorlátozó alatt, ami letépte a teherautó rakterét.

Figyelmetlen sofőr

A 22. kerületben a Vágóhíd utcában a tehergépkocsik vezetői rendszeresen figyelmen kívül hagyják a magasságkorlátozó táblát, pontosan ez történt hétfő délután is. 

Leszakadt raktér

2,85 méter

Egy dobozos furgon kanyarodott le a Nagytétényi útról, majd a Gyár utca felé, a vasúti aluljáró irányába indult, de a sofőr és két utastársa elfelejtette, hogy járműve magasabb, mint 2,85 méter.

Szomorkodó sofőr az utasával

Letépte a rakteret

Amikor az aluljáró közelébe ért, a födém előtt elhelyezett magasságkorlátozó berendezés egyszerűen letépte a kisteherautó dobozos felépítményét az alvázról, amely hangos csattanással az úttestre zuhant. Vélhetően ettől a sofőr is meglepődött és azonnal a fékbe taposott. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Gombkötő Krisztián