Halálos baleset történt Zala megyében, egy motor és egy személygépkocsi ütközött Pókaszepekten, a motoros a helyszínen meghalt.

Meghalt a motoros

A police.hu tájékoztatása szerint Pókaszepekt, Petőfi Sándor utcában 2022. június 26-án 16 óra 40 perc körül egy motor személygépkocsival ütközött. A balesetben a motort vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljes útzár

A baleset helyszínelésének idejére az utcát teljes szélességében lezárták a rendőrök, derült ki a közleményből.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Megszólalt a polgármester a ferencvárosi tűzről: “Az ingatlanok lakhatatlanná váltak, mintegy 20 embert az önkormányzat szállásol el”

Budapesten is baleset történt

Két autó ütközött az Üllői út Népliget felé vezető oldalán. A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. június 26-án 16 óra 13 perc körül a 10. kerületi Üllői út 120. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött, majd az egyik felborult. Az elsődleges információk szerint a balesetben ketten súlyosan, valamint ketten könnyebben megsérültek.

Lezárták az útszakaszt

A balesettel érintett útszakaszt 16 óra 30 perctől lezárták, a személygépkocsikat a Pöttyös utca és a Száva utca felé terelik.

Tatánál három autó rohant egymásba

Karambolozott három személyautó a 8139-es úton, Tata és Grébicspuszta között. A balesetnél a tatabányai hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanított két gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt lezárták, írja honlapján a katasztrófavédelem.

Hatvan közelében a tetejére borul egy autó

Felborult egy személyautó Hatvan közelében, a Balassi Bálint út, azaz a 2401-es út Lőrinci felé vezető szakaszán. A jármű a tetején állt meg. Műszaki mentés céljából a hatvani hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahol félpályán halad a forgalom.

Az M3-ason is hármas karambol volt

Összeütközött három személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezetőoldalán, Hatvan közelében. A járművek a lehajtósávban vannak, így nem akadályozzák a sztráda forgalmát. A balesethez a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanított két gépkocsit, számolt be róla szintén a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels