Halálos közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főúton szombaton 12 óra 30 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó frontálisan összeütközött Ebes és Debrecen között.

Kigyulladt az egyik gépkocsi

A frontális, nagy erejű ütközés következtében az egyik gépkocsi kigyulladt. A balesethez riasztott debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet, valamint kiszabadítottak egy beszorult embert. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több mentőegység is érkezett

Az Országos Mentőszolgálat 15 óra előtt néhány perccel közölte, hogy az esethez több mentőegységet is riasztottak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudták megmenteni őket

A mentők egy férfi, egy nő és újszülött gyermekének életét a kitartó és szakszerű újraélesztés ellenére sajnos nem tudták megmenteni. A helyszínről egy gyermeket és egy férfit súlyos sérülések gyanújával szállítottak kórházba.

Teljes a lezárás

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Hajdúszovát felé lehet.

A sofőr meghalt

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy Békés megyében, Dévaványa és Gyomaendrőd között szerdán délután egy személygépkocsi leszaladt az útról és árokba borult. A balesetben a jármű vezetője, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Súlyos sérültek is vannak

Továbbá két utas súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Gyomaendrőd felől érkezőket Körösladány felé, a Dévaványa felől tartókat szintén Körösladány irányába terelték el a rendőrök, akik még vizsgálják a baleset körülményeit.

Vas megyében is tragédia

Amint azt Kékvillogó is megírta halálos kimenetelű közlekedési baleset történt november 23-án, Vas megyében, a 87-es főúton, Gyöngyösfalu közelében. Egy furgon és egy kisáruszállító ütközött össze a nedves úton.

Kisodródott a furgon

Kőszeg felől Szombathely irányába tartott egy magyar rendszámú furgon, ami egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A sofőr fékezett, de ütközött egy szemből érkező kisáruszállítóval. 

Mindkét sofőr meghalt

A Fiat az árokba csapódott, a Renault az út szélén állt meg. A helyszínre szombathelyi tűzoltók érkeztek, akik kiemelték a két sofőr holttestét a járművekből. Mindketten az ütközés után azonnal elhunytak, az életük megmentésére nem volt esély. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció.