Tatabánya külterületén, egy tóban találták meg annak az 53 éves férfinek a holttestét, akit január 21-e óta kerestek.

Már egy hete eltűnt

Az 53 éves férfi Kapuváron született, Csornán tanított történelmet. Január 21-én pénteken veszett nyoma, feltehetően az esti órákban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Önkéntes tűzoltók találták meg

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Böngészési előzmények után

Tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület egy megkeresés alapján kutakodott, számítógépes böngészési adatokat is használtak, ezért mentek a Tatabánya melletti tavakhoz.

A jég alatt

Ahogy az a Facebook-posztjukban írják: A keresés megkezdése után nem sokkal ruhákra lettek figyelmesek a (…) csapat tagjai az egyik tó partján. Sajnos az eltűnt nem messze a vízben, jég alatt tűnt fel.

Valószínűleg nem történt bűncselekmény

A 24.hu megkereste a rendőrséget. Ott azt mondták, hogy „nem merült fel idegenkezűség gyanúja és a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja az eset körülményeit”.

Szomorúság

A Bors beszélt egy volt diákjával. Ő azt mondta: „Mindig jókedvűen tanított, emellett kapható volt a viccelődésre, a mi osztályunkból mindenki szerette őt. Tegnap fel is csörgettük egymást, még senki nem tért magához a döbbenetből és a sokkból”.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Eltűnt egy szép fiatal lány

A szombathelyi rendőrök keresik a 16 éves Horváth Nikolettát. A lány 2021. szeptember 17-én szombathelyi otthonából ismeretlen helyre távozott továbbá nem jelent meg a gondozási helyének kijelölt gyermekotthonban sem.

Leírása és fotója

A keresett lány 160 cm magas; vékony testalkatú; haja hosszú, fekete színű; szeme színe barna.

A rendőrség fotója

A címlapfotó a Tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület felvétele.