Egy zsámbéki építkezésen három férfi egy teherautóba pakolta az ott található holmikat majd elhajtott. Ezt vette észre az említett “álampolgár” és jelentette az esetet.  

Zsámbékon reméltek meggazdagodást

A budaörsi járőrök kapcsolták le az a három férfit, aki egy zsámbéki építkezésről vitte el azt, ami mozdítható volt. Az autópályán kapták el őket.

Rövid ideig menekülhettek

34 éves tatabányai, 49 éves cecei és 38 éves bicskei férfi volt a feltételezett tettes. A rendőrök az ellopott értékeket a járműben hiánytalanul megtalálták és visszaadták tulajdonosának.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elismerték

Kihallgatásuk során a három férfi elismerte tettét, elmondásuk szerint megbánták a lopást. További friss bűnügyi hírek ide kattintva.

Gyalog indult el, de elfáradt

Egy 22 éves tápiógyörgyei férfi Ceglédről gyalog indult otthonába, amikor úgy döntött, hogy inkább autóval menne haza. Feltört egy autót, de csak az értekeket tudta elvinni belőle. Ezek után egy pékségnél elkötött egy rózsaszín női kerékpárt.

Döbbenetes naivitás

Hazaért, de kisvártatva megjelentek a rendőrök. Előlük a tuják mögé próbált meg elbújni. A nagykátai és a ceglédi rendőrök azonban információkat cseréltek és bevitték a rendőrségre az autófeltörés és a biciklilopás miatt.

Úgy lopott, hogy nem lopott, de mégis

A makói rendőrök segítséget kérnek, hogy megtalálják azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy készpénzt lopott egy makói ATM automatából. A feljelentés szerint egy férfi 2021. május 3-án, a Széchenyi téren található bankautomatából egy korábbi ügyfél ottfelejtett pénzét vitte magával.

Őt keresik

A rendőrség felvétele

A tálibok kézlevágást ígérnek a tolvajoknak

A tálibok visszaállítanák az iszlám törvénykezés, a saría radikális formáját Afganisztánban, ha ismét hatalomra kerülnének – erről a szélsőséges iszlamisták egyik “bírája” beszélt a Bild című német lapnak adott interjújában. A 38 éves Gul Rahim tolvajok végtagjainak levágásáról beszélt.

Egy gyűrű ára

Egy fiatal férfit abban találtak bűnösnek, hogy egy házból ellopott egy gyűrűt, így a tettes kezének levágását rendelte el. “Megkérdeztem a gyűrű tulajdonosát, hogy nem akarja-e a tettes lábának levágását, mivel nemcsak ellopta a gyűrűt, de be is tört a házba, így ez két bűncselekménynek számít” – ismertette a bíró, aki szerint a károsult megelégedett az elkövető kezének levágásával.