Csak találgatni lehet, miért döntött úgy a fiú, hogy eldobja magától életét. Éppen édesapjánál volt, amikor egyszer csak felment a legfelső szintre, majd leugrott.

Rögvest szörnyethalt

A rettenes tragédia péntek este történt a főváros 17. kerületében, a Pesti úton. A kamaszon sokan próbáltak segíteni, de minden igyekezt kudarcot vallott, a harmincméteres zuhanás. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azt hitték a lakók, hogy kocsik karamboloztak

Mint a Bors cikkéből kiderül, a fiatal összetört testét egy házaspár vette észre, akik éppen kutyát sétáltattak a kislányukkal. A lakók közül többen egy óriási puffanásra lettek figyelmesek, ám először csak arra gondoltak, hogy biztos két autó ütközött össze.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Többen segíteni próbáltak

Ám később kiderült: sokkal nagyobb a baj. Az újraélesztésben segédkező lakó a lapnak elmondta, hogy a fiún nem látszott semmiféle külsérelmi nyom. Miután az idősebb férfi leért az emeletről, a házaspárral együtt értesítették a mentőket, majd hamarosan a fiú édesapja is megjelent, aki szintén segíteni próbált a magatehetetlen fiatalon.

Semmi jel nem utalt a szörnyűségre

A fiú az édesapjánál volt éppen vendégségben, ám egyszer csak – nem tudni miért – úgy döntött, hogy kimegy a folyosóra sétálni. A 17 éves tini felment a 10. emeletre, ahol kinyitotta a szemétledobó mellett lévő ablakot, majd elszánta magát a végzetes lépésre.

Rendesnek tartották

A fiatal életéért sokáig küzdöttek, a helyszínre kiérkező mentősök megkezdték az újraélesztését is, de sajnos nem jártak sikerrel. Még késő este is sok volt a rendőr a környéken. Nagyjából kéthetente járt édesapjánál, mindenki rendesnek tartotta.

Nem ő volt az első, aki leugrott innen

Látszólag semmi baj nem volt vele. Rajongott a rockzenéért, gyakran járt koncertekre. A házban nem ez volt az első ilyen tragikus eset. A lap munkatársának többen is azt mondták, hogy korábban is történtek már hasonló öngyilkosságok. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Ez is érdekelhet

Ha moziba mentek volna, talán nem történik meg a tragédia – bátyja is búcsúzik a görbeházi öngyilkos fiatal rendőrtől

(Kiemelt képünkön a tragédia helyszíne látható, forrás: Google Street View.)