Lejárt műszakival, motorvezetői képesítés nélkül száguldott a halálba – s feltehetően az előírt sebességet sem tartotta be. Ismerősei egy emberként gyászolják.

Értetlenség a tragédia miatt

A szörnyű balesetben elhunyt férfi barátai teleírják az ismert közösségi oldalt, sorra posztolják a vele készült közös fotóikat, részvétet nyilvánítanak a hozzátartozóknak. Hozzászólásaikból érződik: nem értik, hogy történhetett meg ez a tragédia – derül ki a Teol cikkéből. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A két pótkocsi közé hajtott

A baleset január tizenegyedikén, szerdán történt, délután fél egy körül Bölcske és Dunaföldvár között. A pótkocsis traktor vezetője Dunaföldvár felé haladt, egy kereszteződésben balra akart kanyarodni. Ekkor érkezett a motoros, és a traktor két pótkocsija közé hajtott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több gond is volt

A mentők hosszú ideig küzdöttek az életéért, de hiába. Később kiderült, hogy nem rendelkezett a motor vezetéséhez szükséges képesítéssel, feltehetően nem megfelelő sebességgel közlekedett, ráadásul a motor műszaki érvényessége is több mint egy évvel ezelőtt lejárt.

Már a papírokat intézte

A TEOL.hu-nak egyik közeli ismerőse, a fiatalember családjának barátja elmondta, hogy gyorsan mehetett a motorral, és szerintük nem látta, hogy indexel a traktoros. halála napján Bölcskén állásinterjún volt, úgy tudni, akkor már a papírokat intézte. Onnan indult hazafelé, és akkor történt a halálos baleset.

Gyerekei is gyászolják

Elképzelhető, hogy azért nem autóval ment, mert az autóvezetői jogosítványát korábban elvették tőle, ezt már egy másik ismerőse mondta. Sok barátja volt a férfinek, akit nagyon szerettek. Kamasz fia és óvodáskorú kislánya is gyászolja. A gyerekek két édesanyától születtek.

Motorjával is megmutatta a Facebookon

Barátai elmondása szerint a halála előtt békült ki a kislánya édesanyjával. Facebook oldalának profilképén egy német gyártmányú autó előtt áll, ugyanezzel a kocsival több fotót tett fel a közösségi oldalra. A nagyobb fényképen a motorjával látható bukósisakban. Egyik ismerőse arról ír hozzászólásában, hogy a férfi a balesete előtt írt neki szülinapi köszöntést.

Folyamatosan érkeznek a részvétnyilvánítások

Van, aki arról ír, hogy sokkot kapott, hogy elhunyt, sokan fel sem tudják fogni, hogy már nincsen. „Nagyon jó ember voltál, nagyon jó barátom voltál, az Angyalok vigyázzanak Rád” – írta egyikük. A részvétnyilvánítások sora érkezik a családnak.

Sokakat megviselt az eset

Van, aki arról ír, hogy sokkot kapott, hogy elhunyt, sokan fel sem tudják fogni, hogy már nincsen. „Nagyon jó ember voltál, nagyon jó barátom voltál, az Angyalok vigyázzanak Rád” – írta egyikük. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezzel a motorral hajtott a halálba

MTI/Donka Ferenc

(Kiemelt kép: MTI/Donka Ferenc.)