A Renault sofőrje azt gondolta, hogy a záróvonallal nem kell foglalkozni, azon nyugodtan át lehet hajtani, pláne visszakanyarodni. A János kórháznál rádöbbent, hogy rossz irányba halad, ezért átvágott a záróvonalon, pont akkor érkezett egy motoros. Kórházba szállították – igaz nem kellett messze vinni.

Meggondolta magát az autós

Információink szerint egy Renault Megane kombival haladt egy férfi szombat délelőtt a 2. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban a Széll Kálmán tér felé. A Szent János kórháznál lévő jelzőlámpás csomópontot elhagyva észrevette, hogy rossz irányba ment, ezért meggondolta magát és a záróvonal ellenére, szabálytalanul vissza akart fordulni Hűvösvölgy felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Összetört autó és motor

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ajtónak csapódott a motoros

A manőver előtt nem nézett a visszapillantó tükörbe, így éppen a belső sávban vele párhuzamosan érkező Piaggio Beverly motorkerékpár elé kanyarodott. A motort vezető férfi már nem tudott megállni, de kikerülni sem volt ideje a Megane-t, így a bal hátsó ajtajának rohant, majd a földre zuhant.

Ez a motor tört össze

Kemény ütközés

Szerencsére egyrészt hátul senki sem ült a Renault-ban, másrészt a motoros férfin volt bukósisak, így a kemény ütközés ellenére könnyebb sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

A két érintett jármű

Részleges lezárás

A szabálytalan autós nem sérült meg a baleset során. A helyszínelés idejére a két kifelé tartó sávot, valamint a befelé tartó belső sávot lezárták, egy sávon haladhatott a forgalom. Nehezítette az előrejutást, hogy közben egy kerékpárverseny komplett mezőnye is elhaladt a helyszínen Hűvösvölgy irányába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.