Durva baleset történt az egyik pécsi szórakozóhelyen, ahol a PSN Zrt. 19 éves futója, Varga Eszter lezuhant egy három méter mély szakadékba. A baleset következtében a lány súlyos sérüléseket szenvedett, a sportkarrierje is veszélybe kerülhet.

Mosdóba indult

A 19 éves lány egy pécsi szabadtéri rendezvényen szórakozott a barátaival, amikor éjjeli 1 óra körül elindult a mosdóba. Azonban onnan már nem tért vissza, a történteket pedig senki nem vett észre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Valaki meglökhette

„Nagy volt a tömeg és nem tudni pontosan, hogyan esett a mélybe Eszter. Ő úgy emlékszik, valaki meglökhette” – nyilatkozta a Pécs Aktuálnak a lány barátja, Lázár Gábor. Azt is elmondta, hogy egy erősebb testalkatú férfitől kaphatta a lökést, ami után átesett a kerítésen és a szakadékba zuhant.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Senki nem vette észre

„A balesetet senki nem vette észre, így nem is segített rajta senki. Egy idő után kétségbeesve hívott telefonon, hogy egy sötét helyen van és borzalmas fájdalmai vannak” – folytatta Gábor, aki ezután azonnal Eszter keresésére indult.

Üvöltött a fájdalomtól

Nagy nehezen sikerült megtalálniuk a lányt, a barátja telefonnal világított le a mélybe, majd a le is mászott hozzá. Eszter ekkor már üvöltött a fájdalomtól, egyből mentőt hívtak hozzá és kórházba szállították, ahol meg is műtötték.

Veszélybe került a karrierje

Varga Eszter a PSN Zrt. kiválósága, ebben az évben sok versenyen remekelt. A fiatal lány jövője azonban sérülései után kérdésessé válik, a kórházat viszont már gerincmerevítővel elhagyhatta.

Nagyon megviseli

„Két csavar van a bokájában és a kettes csigolyája is eltörött. Lelkileg is nagyon megviseli Esztert ez az egész” – tette hozzá a lány barátja.

Felülvizsgálják az esetet

A buli szervezője azt mondta, hogy több száz rendezvényen vannak már túl és soha semmilyen probléma nem történt még. Eszter balesetét borzasztóan sajnálják, és azt ígérték, hogy felülvizsgálják az esetet. „Mi nem azért csinálunk rendezvényt, hogy bárki is megsérüljön, hanem hogy jól érezze magát” – mondta a Gellai Gergő.

Szemtanúkat keresnek

A lány és barátja most szemtanúkat keres, hátha valaki látta a tömegből az esetet. Egy 170-180 centiméter magas, szőke és erősebb testalkatú férfit keresnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: rendőrautó Pécsen – Forrás: BPK